Poraďte nejaké dobré plastové okná na dom. Máme dom pri Bratislave takže najlepšie neajkú spoľahlivú firmu v rámci Blavy a okolia. A hlavne by som asi ocenil kvalitnejšie profily.
Plastové okná na dom
@Teomis Vieš čo, tiež budeme mať okná od nich, vybrali sme plastové. Dali sme si urobiť 3 ponuky ešte u druhých firiem a nakoniec Incon nám vyšiel najlepšie, takže už nechcem vymýšľať. Len to nechávame na leto.
@Krsko Aj ja mám od nich objednané okná, montovať budú za necelý mesiac. A vy ste sa teda ako nakoniec rozhodli?
@Borko42 Díky moc, už sme počuli dosť pozitívnych skúseností s nimi od známych a kolegov, takže ich určite oslovíme ako prvých. Aspoň nech nám urobia cenovú ponuku a uvidíme.
@Krsko Tak uvidíte, záleží aké máte priority. Ja som teda tiež s Incon spokojný takže môžem firmu len doporučiť.
Firiem je na trhu veľa takže je z čoho vyberať. Tiež budeme v blízkej budúcnosti meniť okná ale ešte nemáme isté u koho. Inak známy mi tiež doporučil Incon, robili mu okná na dome a vychvaľuje si, takže uvidíme u koho skončíme. Ešte nám treba niečo došetriť.
Vieš čo plastove okna si musiš vybrať kvalitne aby sa ti nestalo to čo nam že nam jedno prestalo v zime tesniť a akurat bol sviatok a vypadla nam elektrina a kedze kurime podlahovym kurenim velmi smutna situacia... museli sme tuto firmu zavolat www.pozicovna-dieselagregatov.sk kamos nam ju odporucil a velmi sme boli vdacni tak posuvam dalej aj ja.... no a plastove okna viem nasi su spokojni so slovaktual oknami
U nás sa osvedčil Incon Premium. Od začiatku sme boli s nimi spokojní. Všetko išlo super a aj celá montáž prebehla v poriadku. Nemáme ich ešte dlho ale zatiaľ musím poklepkať že nebol problém.
Urcite nie rehau geneo, pretoze ja ich mam a neskutocne sa krutia (a tym padom netesnia), prefukuje cez ne ako cez ventilator, reklamacia nepomohla, fenestra dodavatel kasle na mna.. preto kohokolvek len nie tychto namyslenych amaterov..
@Miromo Tak to som rád, my zatiaľ všetko v poriadku.
My máme na byte plastové okná od Inconu, ja som s nimi spokojný. Mali sme na začiatku nejaké nedorozumenie pro objednávke ale vyriešilo sa to takže v pohode. Pred letom sme u nich kupovali aj interiérové dvere.