Plastové okná na dom

Teomis

@Krsko Aj ja mám od nich objednané okná, montovať budú za necelý mesiac. A vy ste sa teda ako nakoniec rozhodli?

Krsko

@Borko42 Díky moc, už sme počuli dosť pozitívnych skúseností s nimi od známych a kolegov, takže ich určite oslovíme ako prvých. Aspoň nech nám urobia cenovú ponuku a uvidíme.

Borko42

@Krsko Tak uvidíte, záleží aké máte priority. Ja som teda tiež s Incon spokojný takže môžem firmu len doporučiť.

Krsko

Firiem je na trhu veľa takže je z čoho vyberať. Tiež budeme v blízkej budúcnosti meniť okná ale ešte nemáme isté u koho. Inak známy mi tiež doporučil Incon, robili mu okná na dome a vychvaľuje si, takže uvidíme u koho skončíme. Ešte nám treba niečo došetriť.

stanislavka

Vieš čo plastove okna si musiš vybrať kvalitne aby sa ti nestalo to čo nam že nam jedno prestalo v zime tesniť a akurat bol sviatok a vypadla nam elektrina a kedze kurime podlahovym kurenim velmi smutna situacia... museli sme tuto firmu zavolat www.pozicovna-dieselagregatov.sk kamos nam ju odporucil a velmi sme boli vdacni tak posuvam dalej aj ja.... no a plastove okna viem nasi su spokojni so slovaktual oknami

Jancici

U nás sa osvedčil Incon Premium. Od začiatku sme boli s nimi spokojní. Všetko išlo super a aj celá montáž prebehla v poriadku. Nemáme ich ešte dlho ale zatiaľ musím poklepkať že nebol problém.

erokube

Urcite nie rehau geneo, pretoze ja ich mam a neskutocne sa krutia (a tym padom netesnia), prefukuje cez ne ako cez ventilator, reklamacia nepomohla, fenestra dodavatel kasle na mna.. preto kohokolvek len nie tychto namyslenych amaterov..

Miromo

My máme na byte plastové okná od Inconu, ja som s nimi spokojný. Mali sme na začiatku nejaké nedorozumenie pro objednávke ale vyriešilo sa to takže v pohode. Pred letom sme u nich kupovali aj interiérové dvere.

Pavolles

Tak to je super, myslím že to je prístup ako má byť, čo najviac výsť v ústrety a vyhovieť požiadavkám.