Plastové okná na dom

Pavolles

Tak to je super, myslím že to je prístup ako má byť, čo najviac výsť v ústrety a vyhovieť požiadavkám.

Borko42

To hej, veľa podnikateľov alebo firiem teraz tak skúša. Našťastie s touto firmou nebol problém. Nič nám nevnucovali a snažili sa nám pomôcť aby sme neplatili viac ako sme chceli.

Pavolles

Tak je pravda, že veľa firmen sa snaží predať čo najdrahšie produkty v tejto dobe. Na jednej strane to chápem, nevedia čo príde v ďaľších týždńoch. Ale inak myslím že ste si zvolili dobrú firmu, poznám ich už dlho a mám pár známych čo majú od nich okná. My zatiaľ meniť nebudeme, tieto sú na byte asi 5 rokom, vlastne čo sme ho kúpili. Ale tiež by sme ich určite zvažovali takže uvidíme časom.

Borko42

No to je pravda ono je to viacmenej podobné. Zase záleží teda aj na spolupráci, celkovej komunikácii a proste prístupu firmy k tomu zákazníkovy a u nás vlastne aj to vyhralo prečo sme sa pre Incon rozhodli.

Stepko

Incon určite nie je zlý a dokonca poznám pár ľudí, čo majú s nimi dobrú skúsenosť. Ono teraz by som povedal že tie produkty sú podobné kvalitou i cenu u viacerých tých známejších predajcov.

Lukca

Tiež môžem okná od Inconu doporučiť. Robili nám ich minulý rok na dome. Musím povedať že aj partia robotníkov čo ich robila bola veľmi zohraná a dali si na kvalitnej montáži záležať. A to som teda počul už kadejaké story o podobných montážnikoch. Inak aj kvalita je dobrá a aj cena bola rozumná.

Mares

Tak vidíš, tiež nám dosť helfli. Mali sme stanovený rozpočet a moc navyšovať sme nemohli, takže nám nakoniec pomohli sa do tej sumičky šikovně vopchať.

Borko42

Tak to som rád. Dnes som tam konečne bol, poradili možnosti a dokonca mi porobili ceny. Kolegu som sa už tiež popýtal a vyzerá že sú s oknami v pohode. No hlavne chcel by som teda dobrú kvalitu okien ale zase nie prehnané ceny, takže mi viacmenej všetko radili a kombinovali podľa našich finančných možností - ale čo mi zatiaľ vyrátali mi príde férové no.

Borko42

Aha tak na tú som úplne zabudol. A to mám kolegu čo mi aj raz spomínal, že má od Inconu okná. Len už nepamätám aké. Skúsim sa ho ešte popýtať. Alebo teda sa tam môžem zastaviť osobne vo firme a niečo pozisťujem. A aké profily používajú?