Vplyv výzoru na osobnosť a povahové vlastnosti žien

Príspevok v téme: Vplyv výzoru na osobnosť a povahové vlastnosti žien
Mirecc

Existuje nejaká literatúra alebo články na tuto tému ?

Zaujíma ma či existuje nejaká teória prečo je väčšina pekných žien extrovertky, sú náročné na chlapov, na život, chcú si užívať a naopak zas tie menej pekné sú introvertky, knihomolky, sedia doma a chcú skôr rodinný život.

Ja viem že to je prostý fakt a nikto sa nad tým nezamýšľa ale mňa zaujíma ten dôvod a obdobie kedy sa začne takto rozdeľovať povaha.

PS a prosím nepíšte tu že vy poznáte aj takú ktorá je aj krásna aj dobručká aj milučká áno existuje aj taká (jedna z milióna) ale to nie je zmysel témy.

mozebyt

Svet nie je čiernobiely v zmysle introvert-skaredy,extrovert-pekný. Potom si treba uvedomiť, čo do potenciálneho vzťahu prinášam sám. Ty sám si pekný extrovert? Nie? Môžeš mať iné kvality a podľa toho sa zariadiť. Alebo sa môžeš utvrdzovať v svojej čiernobielej pravde, ktorá ťa nikam neposunie.

Josipe

Som knihmolka, introvertka, sedím doma ale po rodinnom živote netúžim. :D To si odkiaľ vyhrabal takú teóriu ze presne takýto typ ženy bude chcieť mať rodinu a bude brat hocikoho. Záleží od povahy človek. A je jedno ci je to žena pekná, priemerná alebo škaredá. Môže byť aj strašne škaredá žena ktorá si chce len užívať. A potom máš nádherné ženy s krásnou postavou ktoré naopak chcú ten rodinný život. Tuto na fóre je strašne veľa mužov ktorí majú úplne skreslený pohľad na svet a na ženy.