Vplyv výzoru na osobnosť a povahové vlastnosti žien

Príspevok v téme: Vplyv výzoru na osobnosť a povahové vlastnosti žien
Mirecc

Existuje nejaká literatúra alebo články na tuto tému ?

Zaujíma ma či existuje nejaká teória prečo je väčšina pekných žien extrovertky, sú náročné na chlapov, na život, chcú si užívať a naopak zas tie menej pekné sú introvertky, knihomolky, sedia doma a chcú skôr rodinný život.

Ja viem že to je prostý fakt a nikto sa nad tým nezamýšľa ale mňa zaujíma ten dôvod a obdobie kedy sa začne takto rozdeľovať povaha.

PS a prosím nepíšte tu že vy poznáte aj takú ktorá je aj krásna aj dobručká aj milučká áno existuje aj taká (jedna z milióna) ale to nie je zmysel témy.

Letavizu1

Omen
Musela by si nejaky ten rozum mat, tu sa nebojuje tu sa diskutuje , aspon to tak niekedy vypada ,podoba sa, Mhythyck
ty o sedliackom rozume nevies nic, ten bol vzdy lepsi ako nejaky vzdelany idiot .

Omen

Dúfala som, že budeme bojovať rozumom, ale príde mi nesprávne zaútočiť na niekoho, kto je úplne neozbrojený! ;)

Mhythyck

Samozrejme že má vplyv ty expert. Ku peknej žene je odmalička prístupované úplne inak, má kopu nápadníkov, vyvynie sa jej úplne iné sebavedomie !
Alebo mi chces povedať že nejakemu dievčaťu alebo aj chlapcovi ktorého od malička šikanujú kvoli výzoru tak ho to nijak neovplyvní a neovplyvní povahu?!!!
Ty použi svoje šedé bunky alebo možno ti postačí aj tvoj sedlácky rozum!

Omen

Ešte filozofujete nad nesmrteľnosťou chrústa? : D
NIE, nie je to "zaujimava myslienka", ono to ani myšlienka nie je. Je to blbosť! Stačilo poriadne prečítať a pochopiť prvé dva príspevky a boli by ste v obraze alebo si čo-to prečítať k osobnosti.
Pre tých menej chápavých a zvyknutých, že všetko dostanú na podnose, "výzor" NEMÁ "vplyv na osobnosť a povahové vlastnosti žien"!!! Žiadne knihy, žiadne články, ani tie "s pribliznou tematikou" NEEXISTUJÚ! Chcelo by to predtým, ako niečo vypustite do éteru, použiť šedé bunky mozgové.

Letavizu1

Daniela
Mužov na ženách láka ich sebavedomie a uvoľnenosť,
spravne je to Narcizmus, dnesne zeny su narcistky, aspon vecsina, trpia komlexami vinimocnosti, su chore proste.

daniela2

podľa mňa sú pekné aj introvertky, len na rozdiel od extrovertov nemajú dostatok sebavedomia a nevedia tú svoju krásu "predať". Mužov na ženách láka ich sebavedomie a uvoľnenosť, lebo tak je sranda. A tiež ženy na mužoch láka ich sebavedomie, lebo je to preukazovanie psychickej sily a tým pádom aj možnosť opory. Ale to sú len moje úvahy.

Letavizu1

Hlavne podla coho sa posudzuje ci je zena krasna alebo nie?
Podla toho aky je chlap nadrzany, aky ma sex apetit. Ak ma chlap velky sex apetit, vsetky sa mu vidia pekne alebo krasne , podla toho sa aj sprava. Kto je presexovany velku chut nema a krasa zeny klesa na uroven priemeru, len zeny si namyslaju ze su krasne a preto prikladaju do ohna, natahuju a hecuju ,yzvysuju svoju cenu. Vsetko je to aj tak len o pudoch a cene za kolko. Z povahov jedinca to nic nema, vyzor zvysuje cenu.

radoslavka

Zaujimava myslienka, a myslim ze by sa asi aj dali najst knihy aspon s pribliznou tematikou :) Len nie vsetky zeny su take. Ci ty si sa stretol len s takymito?

Omen

Človek sa ako osobnosť nerodí. Tou sa stáva v priebehu svojho života.

Mal by si si potykať s psychológiou, zoznámiť sa s pojmom OSOBNOSŤ, jeho definíciou, čo ju utvára a determinuje, typológiou...
Možno zistíš, že NEEXISTUJÚ dvaja úplne rovnakí jedinci a tvoja teória má obrovské trhliny. : )