Ako z introverta na extroverta

Príspevok v téme: Ako z introverta na extroverta
Mirecc

Ahojte, pozná niekto reálne nejakého terapeuta, coacha, skupinu, metódu, ktorý dokáže z pre ženy nezaujímavého tichého introverta spraviť to čo ženy hľadajú ?
Teda naučiť sa klamať, namotávať, byť sebavedomý, drsňák, mať sexuálne narážky, byť extrovert ? A hlavne sa to naučiť robiť prirodzene ??

Chodím aj psychológovi ale to nikam nevedie, to sú len drísty a omáčky, radšej by som platil niekomu kto pôjde reálne na vec.

Prípadne nenájde sa tu nejaký parťák na pravidelné chodenia na akcie a skúšanie takýchto vecí ? Oslovovať ženy, konverzovať a tak ?

Diky

Josipe

Mirecc
Máš dosť skreslený pohľad na ženy. To ze si videl nejaký dokument neznamená ze sa väčšina žien aj v reále správa tak ako to v ňom bolo prezentované. A samozrejme ze máš take negatívne skúsenosti keď väčšinou predpokladám hľadáš vzťah cez internet. Asi si skúšal aj nejaké zoznamky. Lenže pravda je taká že na zoznamkach natrafís na všelijaké "pripady". A nejde len o ženy aj muži sú tam po väčšinou divný. Chodievaj viacej von a spoznávaj tie skutočné zeny a nie ženy zo zoznamiek a nejakých dokumentov. Ako tu už niekto písal predomnou ženy sú tiež len ľudia rovnako ako chlapi. Tiež serú s prepáčením, prdia tiež niekedy smrdia, potia sa a riešia rôzne problemy. Proste si uvedom tieto veci a snaž sa pri ženách tváriť prirodzene. Aj keby si stretol neviem akú nádhernú ženu uvedom si ze aj ona je len človek z mäsa a kostí tak ako ty a raz z nej aj tak bude stará ochechula.

Mirecc

Aj obyčajní chlapi majú vzťahy, rozdiel je len v tom o chlapoch s vlastnosťami ktoré si vymenoval sníva 99% žien a sú pre 99% žien atraktívne.
Samozrejme väčšinou tie ženy nevedia že ich chlapi klamú ale veľa krát aj vedia a v takých vzťahoch ostávajú lebo túžba mať drsňáka je predsa väčšia ako nejaká sebaúcta. (viď daný dokument)

Čím je väčšia atraktivita ženy tým ide po väčšom drsňákovi samozrejme. Videl si napríklad niekedy chodiť modelku s nejakým robošom alebo otrokom z fabriky ? Veď sa nad tým sám zamysli.

Jasné že existuje kopec dedinských vzťahov kde každý večer padne 8 plechoviek najlacnejšieho pivka z Kauflandu a všetci doma sú spokojní, ale atraktívne ženy sa ihneď tlačia do veľkých miest a hľadajú mužov so spomenutými vlastnosťami.

Ja mám záujem samozrejme o atraktívne ženy.

A ty si ako na tom ? Aké máš vlastnosti ? A aký máš úspech u žien ?

Almarinos

Cize potvrdilo sa ti co si si myslel, ze?
To je ok.

Dobre, skusim ti poradit este inak.
Napisal si ze
len taki chlapi budu mat zeny, ktori
iba klamu
iba namotavaju zeny
su sebavedomi
su drsnaci
maju sexualne narazky
a su extroverti.

Suhlasis s tym, alebo nie? Alebo viac menej?

Mirecc

Hahahahhaha že ja som mimo.

Odporúčam každému pozrieť dokument TINDER SWINDLER, tam presne vidno čo ženy CHCÚ A VYHLADÁVAJÚ.

romi3a

Neviem ako si sa dostal k tomu, k tej predstave, co podla teba zeny chchu a vyhladavaju, lebo ako podla mna si teda celkom dost mimo

Ernest-ernie

Dneska su zeny narocne lebo hladaju to co vidia na socialnych sietach.
Pritom ten paradox je ze zivot na socialnych sietach je maximalne skresleny a neobjektivny. Cize zeny hladaju to co neexistuje, pripadne existuje v 1 zo 100 pripadov.

Napisal som to uz milion krat ale napisem aj miliontyprvy krat, nic take ako zoznamky dnes uz neexistuje, dnes su to su len aplikacie na boostovanie ega zien a vytahovanie peniazi zo zufalych muzov.

Dokonca mam znameho co chodi pravidelne na take "rychle rande" kde si vlastne sada od jedneho stola k druhemu ku zenam. Podla jeho rozpravania ucastnicky takychto rande su vacsinou nazvime to nie prilis pekne ani chude a vacsinou maju uz aj nejake decka na krku.

Aj napriek tomu po takejto akcii len minimum zien prejavi zaujem ze chce s nim dalej nieco riesit.

Kedze on neni ani skaredy ani tlsty ani hlupy tak z toho mi vyplyva ze aj taketo zeny tam len znudene sedia a zase len cakaju na nejakeho vysnivaneho neexistujuceho prica.

Nehovoriac o tom ze ta spolocnost ktora tieto rychle rande organizuje (nebudem ju menovat), tak sa propaguje ze dala do kopy milion tristo parov. Co je totalny nezmysel, vymyslena propaganda. Samozrejme na tieto akcie vyberaju vstupne cize zase len odzub na vytiahnutie papierikov od ludi.

Angelika3

Myslím si, že prehnane vnímaš ženy akoby to boli nejakí nadľudia a potom máš sa strach zblížiť sa ba aj priamo pozrieť na ňu. Aj keď je pekná. A čo ako? Vidíš vonku denne staré zatrpklé kofy a možno boli tak isto za mladi pekné. Stačí si uvedomiť, že aj iní ľudia sú vlastne ako ty, chodia na záchod, veľa krát majú podobné pocity ako aj ty a to rovnako ženy či muži. Niekto možno vo väčšej miere iný v menšej, no neni sa čoho báť s druhými komunikovať.
A byť nasilu frajer nie je vôbec príťažlivé. Poznala som jedného chalana, strašne hraný a nesympaticky nadnesený k ženám mi prišiel a neskôr som náhodou narazila na jednu knihu od slováka čo radí chlapcom ako si ty, Kopecký sa tuším volal a zistila som, že ten chalan používal doslova tie triky a aj niektoré frázy ako v tej knihe! Nuž smiešne mi to prišlo.
Čiže tá rada byť sám sebou nie je len taká fráza do vetra a niečo na tom jednoducho je. Problém je skôr v tom že ľudia často ani nevedia poriadne čím naozaj vo vnútri sú. Na to by som sa zamerala.
Ďalšia vec, samozrejme pravidelné stretnutia s dievčatami hoci aj v nejakej partii, samozrejme pomáha že sa akoby "vycvičíš" a nie si už potom taký bojácny a zmätený. Takže kľudne aj zoznamky, keď som mala nejakých 16 stretávala som sa len tak "oťukávačsky" tiež s viacerými cez zoznamky a neskôr už som mala akoby aj stále témy nacvičené :-)

Ernest-ernie

"ženy majú radi, keď si ich niekto vypočuje a pochopí."

To maju radi akurat u muzov, simpov ktorych maju zaradenych vo friendzone.

Inak vyhladavaju alfa samcov presne ako pise zakladatel temy.

daniela2

nemyslím si, že preto, aby ženy na Teba išli by si potreboval klamať. Aj pravda sa dá povedať hrdo. Introverti sú v tom dobrí, že si môžu iných vypočuť. A ženy majú radi, keď si ich niekto vypočuje a pochopí.