Ma vzťah ešte význam?

Príspevok v téme: Ma vzťah ešte význam?
Natalie

Ahojte, som s priateľom vyše roka, keď sme spolu je všetko ok, keď nie sme tak sa hádame kvôli ničomu. Dokáže mi povedať také hnusne veci a ani keď sa udobrime sa neospravedlní, nikdy si neprizná chybu, nikdy si nedá nič vysvetliť. Vkuse mi vykrikuje keď niekde idem nie to, že niekde idem ale to že idem len keď on nie je doma a že keď som s ním tak nikde nechodíme a začal mi vykrikovať že mi je dobrý len na sex a dovolenky, to má dorazilo.
Vadí mi že nikde nechodíme ale keď niečo vymyslím tak sa mu nechce.
Proste už vôbec nemám chuť s ním tráviť čas ale tiež neviem si predstaviť deň bez neho.
Keď sa niečo zlepší, nájde si zas niečo čo mu vadí... A neskutočne si domýšľa ale žiarlivý pri Tom vôbec nie je

hranko

Takéto výbuchy vo vzťahu pre nič za nič podľa mňa nemajú svoje miesto. A aj keby si akokoľvek chcela, nebudeš ich vedieť tolerovať naveky

zampana

no presne, treba si povedat co od toho vztahu este ocakavas a co si ochotna tolerovat a myslim, ze taketo vybuchy fakt nepotrebujes.

romi3a

Hmmm pokial si nesadnete a nevyriesite tie jeho vybuchy, tak asi nie. Ani ty sama nevies, ci by si s nim chcela takto ostat do konca zivota a uz len to podla mna nieco znaci

zdenika

Tak taketo spravanie, to je riadne divne, to by som si asi nenechala pokial sa takto sprava, ved co sa to bude uz len zhorsovat alebo?

jesenikovael

Keď ono vôbec sa nedá predpokladať ako sa človek bude správať vo vzťahu, môže to byť úplne niečo iné jak ho poznajú kamaráti napríklad.