Ma vzťah ešte význam?

Príspevok v téme: Ma vzťah ešte význam?
Natalie

Ahojte, som s priateľom vyše roka, keď sme spolu je všetko ok, keď nie sme tak sa hádame kvôli ničomu. Dokáže mi povedať také hnusne veci a ani keď sa udobrime sa neospravedlní, nikdy si neprizná chybu, nikdy si nedá nič vysvetliť. Vkuse mi vykrikuje keď niekde idem nie to, že niekde idem ale to že idem len keď on nie je doma a že keď som s ním tak nikde nechodíme a začal mi vykrikovať že mi je dobrý len na sex a dovolenky, to má dorazilo.
Vadí mi že nikde nechodíme ale keď niečo vymyslím tak sa mu nechce.
Proste už vôbec nemám chuť s ním tráviť čas ale tiež neviem si predstaviť deň bez neho.
Keď sa niečo zlepší, nájde si zas niečo čo mu vadí... A neskutočne si domýšľa ale žiarlivý pri Tom vôbec nie je

pisticka

Inak ale toto je pravda, tiez poznam vela dobrych chalanov, chlapov, ktori viem ze by zene zniesli aj modre z neba a su sami a naopak taki ti grazlikovia alebo ako ich nazvat, tak ti striedaju zeny jedna radost.

Ernest-ernie

"ale tiež neviem si predstaviť deň bez neho"

Išiel som písať že ma neustále prekvapuje s akými indivíduami sú ženy schopné byť vo vzťahu ale potom som si uvedomil že ma to vlastne už ani neprekvapuje...

A pritom kopa mužov ktorí by sa pre ženu aj rozdali ostáva dlhodobo nezadaných na okraju záujmu...

Ja len tak, trochu depresie keď už je ten Valentín.

Colorka

no co ja viem, toto mi neznie ako fajn vztah, ved ako ano asi kazdy ma nejake tie problemy a pohada sa, ale taketo nezmyselne vykrikovacky, to mi pride uz trochu moc.

Trolli

Ahoj, ked sa potrebuješ pytať, či ten vzťah ma ešte vyznam, tak určite nemá........ vo vzťahu sa človek nema trapiť, važ si seba a odíť z takeho vzťahu....