Ako ju mám zbaliť?

Príspevok v téme: Ako ju mám zbaliť?
Nun12

Ahojte mám 17 rokov a som dosť hanblivý chalan, ktorý nikdy nemal babu, ale už dosť túži po vzťahu. Od septembra si píšem s jednou babou každý deň, boli sme aj vonku asi 4-krát (naposledy pred týždňom) a uvedomil som si, že by som s ňou chcel asi čosi viac. Vôbec sa nehýbeme ďalej, stále sme len kamaráti a vôbec neviem ako ju mám zbaliť alebo čo, keďže s babami to vôbec neviem. Naposledy som ju pozval do 5D kina ale aj tak mám pocit, že sa to moc nehýbe. Povedala mi aj, že som pekný a že ma má rada ale nepovedala ešte stále, že ma má rada ako kamaráta, takže si myslím, že šancu by som u nej mal. Len vôbec neviem ako urobiť to aby sme sa do seba zaľúbili (mne sa len páči ale necítim ku nej nič, žiadnu lásku). Viete mi dať niekto nejaké rady ako by som ju mohol zbaliť a pohli by sme sa ďalej? Konečne som našiel slušnú babu, ktorá sa učí na samé 1, nepije a nefajčí a má rozum tak si to nemôžem pokaziť. Ďakujem vám moc

Betka132

Podla toho co pises sa jej mozno tiez pacis ale ak je tiez hanbliva, tak caka prvy krok od teba. Ked budete zase v kine alebo niekde, skus ju chytit za ruku a uvidis ako zareaguje. Ked ju neodtiahne tak ma o teba skutocny zaujem.

Varus

Ldok lenže on potrebuje radu a toto žiadna rada nie je! Tieto isté drísty musíte viacerí písať do každej jednej témy, ktorá sa týka vzťahov. Píšete to len preto, pretože vy nie ste krásni, bohatí, charizmatickí a neviete si nájsť ani len jednu partnerku a cítite sa ako chudáčikovia, ktorých nikto nechce a to len preto, že ste tak nemožní, že si neviete nájsť ani len jednu partnerku. Ak to máš zapotreby písať do každej jednej témy týkajúcej sa vzťahov, tak to choď povedať maminke alebo tatkovi alebo psychiatričke. Tu na to už naozaj nikto nie je zvedaví.

Ldok

Varus, žijeme v demokratickej krajine, kde si každý môže vyjadriť svoj názor, s ktorým môžeš alebo nemusíš súhlasiť, no nikomu nemôžeš zakázať vyjadriť sa.

Varus

Už zase prišiel ten typ človeka do chatu, ktorý bude písať zase tie básne o bohatých a krásnych chlapoch, kde len oni môžu mať vzťahy a krásne ženy. Ak nechceš dať nejakú zmysluplnú radu, tak radšej nič nepíš. Toto už naozaj nikoho nezaujíma.

Ldok

Všetko záleží od tvojho konta (resp. v tvojom veku od toho, z ako finančne situovanej rodiny pochádzaš) a tiež od tvojho vzhľadu. Čím krajší a bohatší chalan/muž je, tým je pre neho s "balením" dievčat/žien jednoduchšie a má aj väčší výber a naopak. Neviem, ako si na to v tomto ty.

Sammy

Treba sa viac stretavat, viac komunikovat, rozpravat sa :) Myslim, ze ked bude chciet aj ona nieco viac, da ti to najavo :)

aplokopl

In this same village, another little dog, who was not quite as happy as the first one, decided to visit the house. He slowly climbed the stairs and hung his head low as he looked into the door. When he saw the 1000 unfriendly looking dogs staring back at him, he growled at them and was horrified to see 1000 little dogs growling back at him. As he left, he thought to himself, "That is a horrible place, and I will never go back there again."
www.postbestnews.com