Ahojte, viem, že táto téma , už na tomto diskusnom fóre bola, ale ja už neviem , čo mám robiť a veľmi ma to trápi. Celkovo ma to veľmi obmedzuje. Nedokážem si sama nič vybaviť, zavolať lekárovi a podobne . Keď sa chcem s niekým porozprávať, tak ma väčšina ľudí odbije s tým, aby som bola radšej ticho , pretože sa to nedá počúvať a že keď neviem rozprávať, tak nech radšej ani nerozprávam . Veľmi sa za to hanbím. Často ma ľudia upozorňujú na to, že som iná, že mám problém s rečou a vysmievajú sa z toho . A to hlavne rodina. Niekedy, už naozaj neviem ako ďalej. Vždy keď ma takto ponižujú, samozrejme aj pred inými ľuďmi sa tvári, že mi je to jedno , že ma to netrápi, ale opak je pravdou. Zajakávam sa od malého detstva a vlastne ani neviem prečo. Neviem o tom, že by sme mali v rodine podobný problém . Začala som rozprávať až ako trojročná. Od tej doby som si prešla rôznymi lekármi ako je logopéd, psychológ, neurológ. Na odporúčanie logopeda som skúsila aj jógu. Veľmi ma to ovplyvňuje. Mám strašne nízke sebavedomie a v ničom si neverím . Po skončení strednej školy som chcela ísť na vysokú školu. Chcela som študovať psychológiu, sociálnu prácu, osobného asistenta v škole. Proste nejaký odbor, kde by som mohla pomáhať druhým. Ale ani to som nemohla, pretože tým pádom, že sa zajakávam, tak by ma na takýto odbor ani neprijali . Nenávidím sa za to ☹️ .
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.