dominant pri sexe

Príspevok v téme: dominant pri sexe
katka33

nejake rady, ked sa zoznamite s chlapom, ktory je velmi slusny, sympaticky, zdvorili v beznom zivote, no akonahle sa zacne vzrusovat, meni sa na najvacsie hovado. Vulgarne by vas oslovoval, ze vas vy** ka ako nadrzanu stetku, napluje vam do tvare, vyfacka, skrti, taha za vlasy, ponizuje a urobi si z vas handru na svoje sexualne uspokojenie.
S vysvetelnim, ze toto ho vzrusuje. Viem, ze aj taketo sialenosti sa deju vo svete, len neviem celkom ako to spracovat...
Nejake rady a nazory... ako sa s takymto niecim " vyrovnat" a ci je to v ramci sexualnych hier normalne...

katka33

Dakujem za odpoved. Necakala som taku triezvu odpoved s nadhladom :)
Vdaka.
Je to presne tak- vybalil to na mna naraz a v plnej parade. Tak ma to trochu zaskocilo. Urcita dominancia mi imponuje, on je len trochu vyssi level.
Pride mi to ako rozpoltelna osobnost, lebo pocas sexu je uplny opak toho , co v beznom zivote.
Niektore veci tolerujem, na niektore si zvykam, len dufam, ze sa to nebude " zhorsovat"
Dakujem velmi pekne za nazor.

Vera01

Čo ti odpovedať? Je to možno trochu neobvyklé, hlavne ak si sa s tým stretla po prvý krát a ten tvoj dominant na teba všetko vybalil hneď od začiatku. Väčšina mužov je v sexe dominantná, no záleží na tom, kde majú hranice a ako berú do úvahy aj potreby svojej partnerky. Ak tvoj partner má takéto chúťky určite mal s tým ísť na teba postupne a časom zisťovať či sa ti to vôbec aspoň trochu páči, čo sa ti páči viac, čo menej a čo vôbec nie, tak aby ste si v sexe sadli. Takto to vyzerá, že robíte iba to, čo vzrušuje jeho a to nebude dobré. Ale nepíšeš, ako sa to páči tebe. Či vôbec nie alebo niečo ťa aj vzrušuje a iba si bola prekvapená... Ak sa ti v tom sexe aspoň niečo páči a vzrušuje ťa to, tak to môže byť v budúcnosti úplne v pohode, ak si sadnete, určíte nejaké hranice a podobne. Ak to úplne odmietaš, nepáči sa ti to a nevzrušuje, tak to asi ani v budúcnosti nebude lepšie. Sama mám dominantného partnera a nemôžeme v sexe robiť iba to čo sa páči jemu a ja musím všetko strpieť. Obrazne, z desiatich vecí sa päť páči jemu, päť mne a navzájom si ich tolerujeme a samozrejme, skúšame aj nové. Takže dúfam a prajem ti aby to vyšlo aj vám.