bolest priehlavku nohy ci kosti prstov

Príspevok v téme: bolest priehlavku nohy ci kosti prstov
anonym_575

Dobry vecer, chcela by som sa poradit s niekym kto moze tusit o co ide alebo mal podobny problem s bolestou nohy. Spominany priehlavok lavej nohy ma bolel a mala som ho mierne opuchnuty skoro 3 tyzdne (nespominam si, zeby som do toho narazila, zakopla ci spadlo mi na to nieco, i ked mohlo sa tak stat pri mojej praci, kde pracujem s roznymi bremenami), ked som si to "samoliecila" a skusala co zabere, ale domov z prace som sa vracala (nakolko vykonavam manualnu pracu a skoro stale stojim na nohach) po skonceni smeny akoby mi na tu nohu stupil slon ci bola ukamenovana a po celu dobu tak trochu krivam. Tak som sa napokon rozhodla s tym ist k lekarovi a dufala som, ze ma s tym posle aj na rontgen, avsak sa tak nestalo, iba mi to prehmatal a predpisal flector rapid a fastum gel...vraj asi to bude zapalena slacha. Uz som skoro v polovici liecby, no nezda sa mi, zeby mi to nejak pomohlo....mozno to trochu odpuchlo, neviem.....ale akonahle vstanem ci cupnem si, zvacsa este stale pocitim v tej nohe smerom k prstom ci do lavej casti toho priehlavku akoby taku tupu bolest jak po narazeni. Neviete niekdo co by to mohlo byt, respektive kam sa mam od doktora na ake vysetrenie popytat, ak mi to neprejde ani po skonceni liecby? Lebo neviem si predstavit ist takto opat do prace. Chcem sa objednat aj na ortopediu, ale az sa mi toto nejak dolieci a prestane boliet.

anonym_575

Aha, mna zas stve, ze ma na rontgen nechcel poslat, lebo som dufala, zeby sa tam mozno nieco ukazalo...alebo sonografia nohy, existuje nieco takeho? Ja si to spociatku tiez samoliecila octanovou mastou, no na mieste, kde som si to mazala, ma to zacalo svrbiet, tak som s tym prestala a presla na heparoid, co tiez od opuchu nepomohlo, ale to aj preto, lebo som chodila furt do prace a neostavalo mi ine, nez sa otupovat ibalginami a brufenom, aby som to tam nejak prezila. Inak bola som len u obvodneho a nakolko mam s nohami furt nejake problemy, lebo ich mam ploche a aj vybocene palce zacinaju pobolievat, tak som sa dala odporucit aj k ortopedovi, lebo moj predosli siel zaciatkom korony do dochodku a odvtedy som bola len na ortopedickych vlozkach, ktore mi velmi nepomohli a kedze zaberali v topankach dalsie potrebne miesto, hoci som zacala nosit o cislo vacsie, mala som v nich nohy jak vo zveraku a tak ich prestala nosit celkom. Asi by som potrebovala nejake specialne zdravotne....snad ortoped odporuci, ked nejakeho fajn najdem.

ovomaltine

u akeho doktora si bola? ja mam asi to iste, mna poslal na rtg, nic tam nevidel, kazal mi davat octanovu mast, nepomohlo, po 2 tyzdnoch dal urobit kontrolny rtg, stale nic nevidel, mam ist na rehabilitacne odd.