Pískanie v ušiach,tlak v hlave, bolesť hlavy,zhoršenie vnímanie/sústredenost/zrak

Príspevok v téme: Pískanie v ušiach,tlak v hlave, bolesť hlavy,zhoršenie vnímanie/sústredenost/zrak
Michal28

Dobrý deň, 6týždnov späť mi behom hodiny vznikla veľká bolesť na pravom spánku s pulzujúcou bolesťou,išiel som si hneď ľahnúť nakoľko som nemohol poriadne fungovat.
Následne od druhého dňa mi stále píska v ušiach, mam zhoršené vnímanie,reflexi,zhoršeni zrak, občasné bolesti hlavy na spánkoch alebo pri očiach a nemôžem sa poriadne sústrediť ani na jazdu autom.
Prvý týžden bol najhorší ,kde som musel si ist občas ľahnúť nakoľko som bol mimo.
Stala sa mi na druhy deň taká vec,že som si sadol a ako keby som si buchol hlavou do zvona(všetko rozkmitané a pocit zavrate) prešiel po 5sekundách a od vtedy sa neobjavil.
Navštivil som aj neurologá,ktory ma poslal na CT a zistili mi len cerumen (uší mas)na pravom zvukovode,ktorá mi ušna odstranila a vybrala.

Problémy pretevavaju už 6 týzdnov a nemôže poriadne fungovat,poprosim neviete čo to môže byt ?
Mam predpisánu B6 a B12 injekčnu nakoľko som mal s krvných zniženu hodnotu B vitámínu.4x som naštivil fyzio na krk,ktory mi rozmasíroval 2spazmy,ale problémy stále pretrvavali.
Som športovec, ktorý trénuje 4-5týždene a zdravo sa stravuje, bolestí hlavy nemávam vôbec.
Dakujem za odpoveď.

ahjajjaj

Vzhľadom k tomu, že problémy pretrvávajú, je potrebné absolvovať viaceré vyšetrenia. CT neukáže všetko, požiadaj neurológa o objednanie na MR mozgu. Jednoducho mu telefonicky zavolaj a potom si choď už len pre papierik A na MR si zavolaj a dohodni termín. S výsledkami MR mozgu sa hlás u neurológa znova.
Tak sa drž a ozvi sa, ako to pokračuje.