Zdravim cítim sa strašne divno ako keby si furt všetko uvedomujem, niekedy mam pocit ze sa zblaznim strašne rýchlo mi pracuje mozog mam neustály tok myšlienok v hlave. Mávam stavy že odpadnem najme ked idem do práce aj v práci, zle sa mi dýcha , busenie srdca ale hlavne to ze odpadnem. Furt sa kontrolujem. Mam chronické bolesti hlavy uz asi 8 rokov a nevedia zistit z coho bol som aj na MRI hlavy a nic takže si domýšľam niekedy ze oslepnem atd a zas strach z toho. Niekedy si v strede konverzácie s kamarátmi uvedomím ze kde som a ostane mi cudno a uz akoby nepočúvam ani co hovorí ale zas mam stavy ze co mi to je. Nechodim ani moc vom nikto ma nebaví a ako keby vidím ľuďom do hlavy, na druhej strane su dni kedy si tancujem po byte a je mi fajn. Žiadne tvrdé drogy neberem ani som nebral, fajčíl som len weed ale teraz nemôžem ani to, nerobí mi to dobre mam zle stavy a som paranoidný furt si myslím ze odpadnem.
Neviete co by mi mohlo byť? Určite som nenapísal všetko, ale som momentálne v robote a nudím sa tu, tak chcem vedieť co si o tom myslíte.
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.