Cítim sa čudno

Príspevok v téme: Cítim sa čudno
Kilom

Zdravim cítim sa strašne divno ako keby si furt všetko uvedomujem, niekedy mam pocit ze sa zblaznim strašne rýchlo mi pracuje mozog mam neustály tok myšlienok v hlave. Mávam stavy že odpadnem najme ked idem do práce aj v práci, zle sa mi dýcha , busenie srdca ale hlavne to ze odpadnem. Furt sa kontrolujem. Mam chronické bolesti hlavy uz asi 8 rokov a nevedia zistit z coho bol som aj na MRI hlavy a nic takže si domýšľam niekedy ze oslepnem atd a zas strach z toho. Niekedy si v strede konverzácie s kamarátmi uvedomím ze kde som a ostane mi cudno a uz akoby nepočúvam ani co hovorí ale zas mam stavy ze co mi to je. Nechodim ani moc vom nikto ma nebaví a ako keby vidím ľuďom do hlavy, na druhej strane su dni kedy si tancujem po byte a je mi fajn. Žiadne tvrdé drogy neberem ani som nebral, fajčíl som len weed ale teraz nemôžem ani to, nerobí mi to dobre mam zle stavy a som paranoidný furt si myslím ze odpadnem.
Neviete co by mi mohlo byť? Určite som nenapísal všetko, ale som momentálne v robote a nudím sa tu, tak chcem vedieť co si o tom myslíte.

ahjajjaj

"Niekedy si v strede konverzácie s kamarátmi uvedomím ze kde som a ostane mi cudno a uz akoby nepočúvam ani co hovorí"
Toto mi pripadá ako derealizácia a je to príznak psychického ochorenia. To môže spôsobovať aj tie bolesti hlavy, aj búšenie srdca a tlak na hrudi. Prepracovanosť? Alebo čokoľvek, príčin býva väčšinou viacero, málokedy ide iba o jediný dôvod. Odporúčam návštevu psychológa, aby Ti urobil test na úzkosti a depresie, (na lekárske odporúčanie to je zadarmo) a potom s výsledkami testov sa hlás u psychiatra, ktorý Ti dá lieky, ktoré by Ti ale mali v priebehu 3 mesiacoch citeľne zabrať. Minimálne bolesti hlavy a pocit derealizácie by mali zmiznúť.

Kilom

Kazdy človek zažíva sem tam stres, ale ze by ma az prilis nieco stresovalo to asi nie. Cítim sa proste nejak cudno ako keby mám 7262827 IQ nestále mi pracuje rýchlo mozog hned zobudení , nemám rad ludi a je mi nepríjemne ked sa s niekým rozprávam neviem sa uvoľniť ako keby. Asi mi len jebe

pupavka18

Bolesti hlavy z tých stavov sú,
Toto treba opísať psychiatrovi, niečo sedí na panickú poruchu, panika strašná z ničoho nič a z toho tlaky v hlave,
Ale môže byť aj schizoafektívna porucha, teda máličko upraviť liekmi, viem, že slovo psychiater vyvoláva hrôzu... Nikto to nemusí vedieť, môžeš aj do iného mesta... Ak predpíše niečo, sám sa rozhodneš, či budeš lieky brať, nikto ťa nebude nútiť,

U teba už dlho to trvá, jasne, strava,spánok, cvičenie, pravidelnosť, pohoda doma, v práci, to ako samozrejmé by malo byť... Omega 3 cez deň, magnezko, na noc tiež Hypnox Forte napríklad, od Barnys, alebo sám pozri na nete, aby v noci mozog odpočíval,nie pracoval, komplex vitamínu B cez deň,
Ale myslím, že toto je aspoň len na poradu so psychiatrom,psychiatričkou, čím skôr, tým lepšie