Zalubila som sa do manzelovho najlepsieho priatela

Príspevok v téme: Zalubila som sa do manzelovho najlepsieho priatela
Jancula 3

Ahojte. Ide skor o vyrozpravanie sa. Som vydata 4 roky a mame tri deticky. Brali sme sa ked som otehotnela. Byvame spolu. Dom sme si prerabali spolu. Vsetko je asi tak ako ma byt v manzelstve, az na taku drobnost, ze ma nepocuje ked mu nieco vravim. A potom som ja ta zla lebo nikdy mi nic nevyhovuje. Ma svoje konicky. Chodi na treming na futbal, obcas polovat (lebo on nikam nechodi) a ked sa dostane von, vacsinou pride velmi neskoro a samozrejme v podnapitom stave. 95% sa venujem detom ja. 5% mozno on. V kazdom pripade je tu jeho kamos. Nema priatelku, chodi k nam veeelmi casto. Tym rpzumiem tyzdenne viac krat. Ked nieco potrebujem aj ja, nie je mi vobec divne mu napisat alebo zavolat. Deti ho zboznuju, a on s nimi vie co a ako, samozrejme to sa mne paci. Minule sa ma dotkol, ako mi podaval jedno moje dieta. A vtedy prisla asi ta prva taka skutocna iskra. Viac krat sa stalo ze ma objal, alebo sme si robili vtipky ze to su jeho deti (zacali tym ini, a nejak sa to nalepilo na nas) no kazdopadne ta prva iskra prisla pritom dotyku. Neriesila som to vtedy este vobec. Teraz sme vsak boli vonku spolu. Aj manzel samozrejme, a on si ma tak objal a dal mi pusu na hlavu. Pred manzelom. ja som este aj tak zazartovala ze on bude moj druhy manzel a ze on caka na mna. A zase mi dal pusu. Nepustil ma cely cas. No a kedze od manzela dostavam uplne malo lasky a pozornosti, toto mi padlo strasne dobre. Az prilis dobre. Necakane dobre. Az som si uvedomila, ze si to neviem vymazat z hlavy. Ja som mu aj povedala ze toto nemoze robit, pretoze mi to padlo prilis dobre a to spravne nie je. Samozrejme respektuje a dokonca sa aj spytal ci sa nieco deje. Aj si ma vypocul a povedal nech sa mu kludne zdoverym ked mam nieco na srdci. Sme stale v kontakte. Nic medzi nami nikdy nebolo. Boli sme raz spolu aj vonku. Dvaja. Tak ze manzel o tom vedel. Bolo to pred tym co sa toto stalo. A nic. Proste sme sa rozpravali ako kamosi. Dost ma to trapi, pretoze je to nas rodinny kamarat. Velmi dobry kamarat na ktoreho sa mozme spolahnut asi mozem povedat ze vo vsetkom. Co je velmi zriedkave v dnesnom svete. A ja neviem vobec co robit. Vyhybat sa mu neviem, a uprimne ani nechcem. Len ho neviem vymazat z hlavy teraz…a ani neviem co manzelovi povedat. Ako mu vysvetlit aby sa konecne staral aj o mna a ze mi proste chybaju dotyky a pod. Neide o to ze by sme nespavali spolu, sex mame vzdy ked sa da pri troch detoch. Ale mam pocit ze okrem sexu sa k sebe vobec nedotkneme.

Jancula 3

Ja uz ani neviem kedy to zacalo. No nie teraz. A zaujem o jeho kamosa to su silne slova. Ja ani neviem ci sa to da takto nazvat. Len ten pocit ked mi dal pusu a objal ma, to bolo tak prijemne. Mne to strasne chyba. A neuvedomuje si to manzel. Darmo mu to vysvetlujem uz hocijako

ovomaltine

Vzdy bol taky? Co ak citi tvoj zaujem o jeho kamarata, tak je taky? Alebo moze mat vela starosti s podnikanim.

Jancula 3

Jasne ze skusala :-/ ale ja neviem ci on to neberie vazne alebo ja to nechapem uz. Tolko som mu uz hovorila vzdy to iste dookola. Uz mu je to otravne….ale aby nieco pre to spravil aby nieco zmenil to nie.
Co sa tyka toho ze ja nech skusam, po case ked je ze a doma s troma detmi a neciti sa byt vazena a lubena verte ze darmo objimete ked je to take nutene alebo ako to povedat. Cakate to vy.

tymra

tak ono to kazdy moze pochopit inak, asi to je v tom a s tvojim manzelom si sa uz skusila tak nejak hlbsie porozpravat? alebo akoby som to napisala :)

ahjajjaj

Blahoželám k podnikaniu a dobrému príjmu. Sťažuješ sa, že manžel Ti dostatočne nepreukazuje lásku. Nedá sa s ním o tom rozprávať, nechápe to. Skús to riešiť z opačného konca. Občas ho pochváľ, ako dobre vyzerá, aký je šikovný, keď príde domov, príď ho privítať ku dverám a pobozkaj ho. Poďakuj mu za každú drobnosť. Keď niečo hľadá, pomôž mu to hľadať. Spýtaj sa ho, aký deň mal v práci. Nejaký čas to potrvá, ale po pár mesiacoch to začne opätovať.

Jancula 3

Vsak klidek vsetci. Ja netaham na obe strany. S dotycnym som nic nemala a ani mat nechcem. Ja sa mu nezvyknem zdoverovat, iba vtedy raz som mu tak napisala co sa deje. Bolo toho vela na mna a manzel cely den nebol doma. Ako vacsinou. A ked je, darmo mu nieco rozpravam, akoby tu dusou nebol. Nemyslite si ze som sa s manzelom neskusala rozpravat. Praveze milion krat uz asi. Ale ja neviem ci to nechape, alebo iba ignoruje neviem. Ale akoby sme sa o nicom ani nerozpravali. Netreba hned kazdeho hadzat do jedneho vreca. Ja jeho kamosa v podstate nikdy nevyhladavam ani nic podobne. Len som sa potrebovala vyrozpravat.

keity

Pockaj aby si si nenarobila viacej skody ako uzitku, takyto najlepsi kamarati manzelov, si to mozu uplne inak vysvetlit a pochopit. Ak mas nejake problemy, hovor o nich manzelovi.

ovomaltine

prave som ti chcela aj ja napisat, to co blueberry, nerozpravaj svoje intimne pocity jeho najlepsiemu kamaratovi, on si to vysvetli po svojom ako ze mu nieco naznacujes a co ak sa toho chyti.. jemu to moze byt jedno ale ty ohrozis rodinu.

blueberryNN

Namiesto toho, aby si nejakemu manzelovmu kamaratovi povedala, ze ti cosi doma chyba, mas to povedat svojmu manzelovi. V prvom rade, nezacinaj tomu jeho kamaratovi rozpravat taketo veci, lebo to nevyzera, ze ti o nic s nim nejde. Jeho do tvojho vztahu a tvojich pocitov z tvojho manzelstva skutocne nic nie je. Tak s tym fakt nezacinaj. Ale vyhovorky, preco mu to "musis" povedat sa vzdy najdu, ze?... Namiesto toho sa zacni venovat tomu, co doma nefunguje. Na co cakas? Samo sa to nevyriesi. Tvoj problem nie je to, ze to blbnu hormony z ineho chlapa. Tvoj problem je teraz tvoja rodina. Skor by si mala zalozit taku temu a nie toto.