Chela by žena niekoho kto má psychické problémy?.Emočná nestabilita

pupavka18

Všetko,čo ti tu napísali, je pravda, Nič neostáva, len na sebe pracovať, pracujú na sebe aj ,, zdraví"...
Keď chodíš na kamióne, dlhé cesty, dlhé hodiny vydržíš za volantom, sústredený, tak by to tak strašné nemuselo byť s tebou, možno potrebuješ koučku, kouča, ktorý by ťa doslova ťahal a posúval dopredu, no stojí to peniaze, ale možno by si si zafixoval nové ťahy,
Máš prácu a nie invalidný dôchodok, aj to je už výhra, tiež nemusíš hneď každej, každému zavesiť na nos, že si ,, chorý" veď silou vôle pracuj na sebe,hraj sám so sebou doslova hru o čo najdlhší čas, aby druhá strana nič nespozorovala na tebe.

Pracuj na svojej postave=fitko, sú tam okrem toho aj ľudia... Pracuj na svojom vystupovaní, oblečení, výzore, určite máš na čom pracovať,
Ja poznám kamionistku, teraz má prvú jazdu a jej priateľ je tiež kamionista. Zmenila kôli nemu prácu, chodila na ten ,,vodičák" pre kamióny, jediná žena bola, teda popracovala na sebe, teda spoločný záujem bol.

Až keď budeš ako tak fit,môžeš ísť ďalej, ale to každý, ja som za 5 týždňov zhodila 19 kg, zmena riadna, hlava hore, sebavedomie uz iné, priateľ ma a spoznal už štíhlu, pochybujem,že by som mu padla do oka o 20 kg ťažšia.

Nenariekať, áno berú sa na to lieky, áno súhlasím,že psychológ nepomôže, poznám to, tiež v mojej najbližšej blízkosti je osoba s touto poruchou aj inými...tiež z liekov nadváha 40 kg, sú preč, ale pomohla som jej, ťahala dopredu 24 hodin denne vedela,že som tu pre ňu, chcem tým povedať, či nemáš v rodine niekoho,spriaznenú dušu,
Proste týždeň čo týždeň bolo lepsie, postava sa formovala, krátke vlasy dorastli, a zrazu úplne iný človek,
Do života vstúpil.priatel a ,, zdravý" láska robí zázraky, ale určite 135 kilová by neuspela. Priatel sa naučil zvládať situácie, rozprávajú sa o pocitoch, stavy podobné,čo opisuješ, ignoruje to a čaká, kým to prejde, vie, že za to nemôže, dá sa žiť
vo vzťahu, ale musíš zaujať, nie pasívne sa zavesiť...a vyhovárať sa na poruchu.
Proste buď sám sebou, máš prácu, stabilný,nie malý plat, buduj si sebavedomie, dnes na nete sa zoznamujú aj celebrity, nie je to hanba, veď iba píš si, aj s viacerými, ,,študuj" galantné správanie, usmievaj sa na svet, možno vitamín B komplex treba doplniť, omegu 3, magnezko aj na spánok, aby tie výkyvy sa dostali na minimum.

Mino1985

Ja to môžem napísať z opačnej strany..je tu o tom celé vlákno. Šest rokov som fungoval v takom vztahu v podstate v nejakom stále som. Buď odídete hneď alebo ostanete s tým že dúfate že všetko skonči v dobrom. Takýto ľudia z vás vysajú všetku energiju.A robia to pasívnych spôsobom. Raz dajú lásku, spravajú sa 2 -3 mesiace s láskou k partnerovi..rozumiete si..vy ich milujete a myslite si že aj oni vás..ale potom začne peklo. Ak nespustí u nich stav prepnutie nejaká vlastná "chýba" tak to príde samo..začína to pomaly..ochladzuje komunikácia..vy sa snažíte dávať city a nic nedostávate. ..nakoniec pre nich nič neznamenáte...ste len niekto kto ich znervóznuje lebo neviete čo sa deje..a ako to zase skončí..začnú si vymýšľať a klamať aby mali od vás kľud. Aby si mohli žiť vlastný život. A nic sa nedá spraviť..všetko je len zlé..len ich problémy a nikto iný..nemajú problém začať iný vzťah aj ked bez citov...a potom sa nakoniec zbadajú..buď sami alebo musí prísť nejaká udalosť zlá pre nich a potom ste zase prídu ako vás lúbia. Moja partnerka ma predstavila rodine..povedal som ako chceme žiť..snažil som sa..a za mesiac nastane to čo som písal...stáva sa z vás troska. Ona si sice uvedomovala že ubližije ale bolo jej to úplne jedno. Momentálne som zatiahnutý do trestného činu kedže ma dala ako svedka kde som vôbec nebol..Nekomunikuje..chce mať kľud..Vzťah s takými ľudmi je peklo. Snažite sa pomôčt a vy neviete či sa vám smeju alebo im je naozaj zle...

domculcencul

Nemyslím, že by ti tu niekto chcel zle v tých komentároch, nie je to sranda taká porucha, choroba, hocičo. A hlavne človek to nevie posúdiť poriadne pokiaľ si tým neprejde on alebo niekto jemu blízky. Netreba sa vzdávať a možno, keď vieš, že by ti partnerka pomohla, treba sa takej otvoriť a pustiť si ju do života :)

ovomaltine

Yan, tak to je fajn, ze ten pocit poznas. Ale nemal by si viac, ako seba, hihi. To ostatne, aspon je dobre, ze si to uvedomujes a vies, ze to prejde, ked napriklad zacnes niekoho nenavidiet.

Yan

ovomaltine Jasné že viem niekoho ľúbiť bože,a ako veľmi!!! Viac ako vlastný život!!:) Zivot je boj ak niesi zdravý/á…
Emočne nestabilná porucha osobnosti to sú úplne rozhádzané emócie napr v jednu chvílu ta milujem a v daľšiu nenávidím…

Yan

machiia Ahoj.Že kam sme sa to dopracovali no moderná doba nie?!
.Ale vážne,som psychicky chorý a neviem ako dalej…
Žena by to všetko dokázala veľmi zlepšiť podľa mňa je to zázračné stvorenie:) samozrejme sám musím začať…

machiia

hrozne, ked ma niekto mlady psychicke problemy. ako jasne pri vsetkych vekovych skupinach je to problem. ale kam sme sa to dopracovali, ked aj ti mladi su uz na tom zle.

stanienka

a to su aj liecene psychicke problemy, alebo to len o sebe tvrdis ze ich mas, kvoli pocitom, ktore su ako na hojdacke? lebo ako kazdy asi mame dobre aj horsie dni.

Yan

ovomaltine Emócie?? Ako na hojdačke raz dobre raz úplne zle proste z momentu na moment uplne nestabilne pocitujem k ostatním ľudom veľmi vnímavo čo sa okolo mňa deje ale tá nestabilita je proste hrozná.
Predstav si že máš partnera alebo niekoho blízkeho ktorý ťa v jeden moment miluje a v druhý nenávidí o tom to je vždy sa všetko mení názorovo.