Ženské tetovanie

Príspevok v téme: Ženské tetovanie
Kamka2

Neviem, či sa toto tematicky hodí do diskusie "Vzťahy", ale tak snáď to admini mevyhodia... Zaujímalo by ma, čo ženy motivuje k tomu dať si spraviť tetovanie (najmä také viditeľné, na bežne odhalenej časti tela ako napríklad rameno, hrudník, nohy a tak ďalej). Keď som ja bola mladšia, tak na Slovensku bolo len veľmi málo žien čo vtedy malo tetovanie (dalo by sa povedať skoro že takmer žiadna).

Z pohľadu mužov by ma zaujímalo, či sa vám tetovanie na ženách páči, alebo či by ste skôr preferovali "nepokreslenú" ženu, prípadne prečo.

Ďakujem...

ivcaP

Tak jedna vec je, ze sa niekomu celkovo nepaci tetovanie a v druha, ked sa niekomu nepaci to konkretne tetovanie, co niekto ma.

limovienka

no preco, pretoze sa to niekomu paci. to ze sa to nepaci inym je skor ich problem, nie? vsak nikto im nekaze, aby si to aj oni dali.

zuzimulka

to je pravda. napriklad len comu som neprisla na chut a nerozumiem tomu, preco si niekto nechava tetovat tvar a hlavu.

renilla

podla mna to musi byt hlavne vkusne. ako mne je jedno, kto co ma na sebe, pokial je s tym stotozneny, tak nech ma co chce

zahorko

na ženách je to podľa mňa veľmi pekné, len to tiež netreba preháňať. sám tetovanie mám a pre mnohých ľudí samotná kresba niečo znamená a nie je to len takým módnym výstrelkom