Mam mrle uz 3 roky

Príspevok v téme: Mam mrle uz 3 roky
nikita33

Dobry den,chcela by som sa na Vas obratit s prosbou o pomoc,ak ma niekto take skusenosti ako ja.Asi 3 roky uz trpim mrlami,neviem od koho a kde som to dostala,ale o tejto nocnej more,sa
mi ani len nesnivalo.Moj zivot sa kompletne zmenil,neviem uz ako dalej,lebo to ovplyvnuje moj zivot po vsetkych strankach a najviac aj psychickej.Vyskusala som uz asi vsetko co na svete existuje,vermox uz ani neviem poratat kolko krat som ho opakovala,parazit ex,pyrantel som si objednala online,antihist,prirodne tabletky,palinu,cierny olej kvapky,absolutne nic na mna nezabera.trpela som aj zenskymi zapalmi dlhodobo,to k tomu tiez pridalo,lebo mam z tychto parazitov uz bolesti aj v prednej casti,je mi naozaj velmi tazko,skoro stale len placem,lebo uz neviem ako dalej.Kvoli tomu sa aj bojim otehotniet,nechcem nakazit aj dietatko.Vzdy som bola cistotna!O mrliach som nikdy predtym ani nepocula!Len par vtipv,-ci ta mrle zeru?Kazdy den sa sprchujem dva krat,menim spodne pradlo!,periny prezliekam 3 krat v tyzdni,upratujem nonstop!ak by niekto bol v podobnej situacii a vedel by o nejakom rieseni,co mu pomohlo!bola by som vdacna za kadu radu.

nikita33

Angelika3 dakujem ti ?urcite neprestanem bojovat no a ano,s vermoxom som isla do extremov!!!stale som ho skusala opakovat,v dufani,ze raz zaberie!!ale akor ako odumru mrle,by mi asi odumrela pecienka?skusim sa teda orientovat viacna bylinky hadam mi nieco zaberie a posilnim si aj viac imunitu.

Angelika3

chcela som napísať že na lieky proti mykoze sa stavaju kvasinky rezistentne a nepríjemný problém sa iba opakuje a zhoršuje a je zrejme že je to tak i s liekmi na parazity.
Ja som presvedčena že priroda nam dala všetko čo potrebujeme aby sme sa udržiavali v poriadku a chemia nie je nutná. Tak držím palce.

Angelika3

Presne pre toto som sa vykaslala na všetky lieky, lebo aj na mykozu sa stavaju kvasinky rezistentne, podobne sa to mohlo stať aj tebe ak si to prehanala s vermoxom, dokonca aj obyčajne kvapky do oči som si musela kvapkať čoraz častejšie...
Antiparazitarnu kuru som mala Colo vada plus- sa to volalo len teraz už sa to asi nevyraba. Každopádne verím, že sa ti dá pomôcť keď to išlo mne. ja teraz pijem aj kavu, alkohol jedavam obcas sladkosti, ryzu cestoviny uplne normalne. Len ten začiatok bol taký, že fakt zmena a išla som do toho. Keď som videla učinky, tak ma to aj samu začalo baviť zisťovať si čo je na čo dobré a liečivé. Tak tiež možno skús sa inšpirovať nejakou kvalitnou knihou o strave- dnes su ich tucty, alebo trebars aj nejaký odborník- tréner alebo tak ,ak na to máš peniažky.

nikita33

Angelika3 dakujem krasne,ale tiez som mala tie prirodne tabletky objednane z amazonu,nezijem na slovensku,nanestastie medvedi cesnak sa mi da tazsie zohnat.Ale nieco by sa dalo hadam vymysliet.Snejty nozaj su to mrle,precitala som uz milion clankov a pri vytere sa nepotvrdia uz pomaly skoro u kazdeho pacienta,aj ten co ich ma.mne sa nepotvrdili tiez,ale naozaj ich mam to clovek citi ver mi.ani sediet sa neda poriadne a u mna to uz nie je lenv noci.A achjajaj naozaj nemam depresiu,ak by som mala tak len z tohto.stres mavam dost,to tiez ovplyvni imunitu si myslim velmi,sladke nejem skoro vobec.Neviem ani ako uplne zmenit zivotny styl,lebo niektori pisu,ze by som nemala skoro nic,ani kavu,ani cestoviny ani ryzu.neviem co jest uz pomaly.myslim ze post by bol fajn a objednat si klistir aspon to vyskusat!A prave tiez vermox vela pacientov pisalo,aj doktorka ze uz nezabera a mrle su voci nemu imunne.Najviac mam strach,ze s tym budem musiet zit cely zivot,bola som z toho este horsie na tom pri tychto predstavach,ale potom som si uvedomila,ze su ludia naozaj viacej chori a ziju a bojuju!!Co moje problemy su oproti tomu nic!tak sa snazim normalne fungovat,ale nie vzdy to ide a potom to znovu na mna vsetko dolahne.

neligret

Ahoj, ak chceš niečo účinné proti parazitom, tak by som ti poradila špecialne bylinné zmesi, tie účinne odstránia z tela všetky, patogény, parazity a hlisty. Sú to síce čistučké byliny, ale majú ozaj silu.

Angelika3

Trpela som týmto problémom ešte na základnej škole, mimochodom výskyt hlavne u detí a hanbila sa ísť k lekárke, až som sa konečne odhodlala, dostala vermox a zabral normálne bez problémov. Neskôr som dotala opakovaný zápal- mykozu, mysliac si že to sú zasa mrle aj ked uz som nenachadzala tie hnusne biele larvy a nevediac s istotou čo to je, išla som k lekárke znova po vermox a keď som prišla tretí krát upozornila, že to môže byť mykoza a mám ísť ku gynekologicke, od tej boli tablety na zápal.
Potom bolo v pohode, žiadne mrle sa už nekonali, ale čo chcem povedať, trpela som nadalej občas aj mykozou a pridruzil sa ekzem, až som nasla take riešenie že som kompletne zmenila životny štyl, absolvovala antiparazitarnu kuru- to boli take rozne bylinky v tabletkach, udržiavam sa vdaka zdravemu stravovaniu v dobrej forme, uplne som sa zbavila mykoz aj exzemu, mimochodom len obyčajný medvedí cesnak čo sa da nazbierať na jar pôsobí veľmi silno proti parazitom a je také kvantum hodnotných potravín a olejov, že len s ťažkostami vymenovať. Takže ak máš tieto problémy neexistuje aby ti prvu fázu nepomohli doktori ale potom je to len na tebe ako si chceš udržiavať imunitu!

snejty

Cize to nemas potvrdene rozborom stolice? Tak chod k lekarovi. Ak si si urcila diagnozu sama, nemuselo to byt spravne. Pripadne si si to vyliecila a teraz to moze byt nieco ine.