Vždy keď sem napíše nejaký chlap že má problém zbaliť ženu tak dostane náklad že je neschopný, nesamostatný, že ženy nemajú radi plačkov, že má na sebe makať atď.
Presne na tomto som pred pár rokmi začal pracovať lebo som vedel že môj život vtedy nikam neviedol. Zo dňa na deň som sa odsťahoval od rodičov zmenil som prácu, pracovával som dlho do noci aby som uspokojil ženské nároky, nesprával som. Za pár rokov som našetril na byt, kúpil lepšie auto a konečne som si nedávno povedal že už spĺňam kritériá a je čas začať riešiť aj ženy.
Lenže vyskytol sa iný problém. Čím viac žien aktívne oslovujem tým viac zisťujem že každá schopná je ZADANÁ. Stále počúvam iba "joj ja by som s tebou išla von ale mám priateľa." "Ty nikoho nemáš? To by som nepovedala. Škoda že som zadaná." Alebo "Ty musíš ženy odháňať že, aj by som ti dohodila nejakú kamarátku ale všetky sú zadané." Takisto mi kamoš potvrdil že na každú ženu vo vzťahu čaká 5 chlapov ktorí sa na ňu vrhnú akonáhle sa rozíde. Takže pokiaľ nemám rozohrané takéto "hry" tak nemám šancu. Bol som aj nasilu na pár párty (keďže takéto akcie neoblubujem) a tam tiež samé páriky. Chalani si držali tie baby dobre že nie na vodítku. idete do obchodu a keď aj zbadáte single babu tak na 100% sa spoza regálu do 5 sekund vyrúti frajer. Kamoši sa mi smejú že keď je žena zadaná tak to nič neznamená. Ale pre mňa je to stopka, ja nechcem rozbíjať vzťahy. Patová situácia.
Poraďte ako ďalej alebo napište aké máte skúsenosti vy.
Všetky ženy zadané
A možno sa len tie všetky ako píšeš nechcú priznať alebo povedať, že sú single :) Doba je taká, že prvoradá je kariéra a potom všetko ostatné. Sa nám to trošku posunulo no, ale jasné že sú aj ženy, ktoré chcú mať najprv deti a im sa venovať. Len treba také nájsť :)
praveze ja mam viacej nezadanych kamaratok ako tych zadanych. asi len zle pozeras.
Všetky ženy nie sú zadané. To by som bola zadaná aj ja. Je veľa žien, ktoré vyzerajú priemerne a sú single, no po takých ty asi nejdeš. Mal si názov témy upresniť, napr. "Všetky pekné ženy sú zadané." Aj tak by to nebola pravda. Zamýšľal si sa nad tým, že ti niektoré z nich možno len klamú? :D
Moze sa ti to tak zdat, ale zdanie klame, nie je to tak. Mozno len sa zlym smerom na zeny obzeras :)
Si zodpovedný mladý muž, ale jedno by mal pochopiť a síce, že život je nevyspytateľný, on si ide svoje a na naše predsavzatia a plány neberie žiaden ohľad.
Neostáva ti nič iné, len to nevzdávať, pretože "všetky ženy" NIE sú isto zadané! Chce to rozšíriť revír, hľadať v inom rybníku alebo si poriadne umyť oči a otvoriť srdce... Možno tú, ktorú hľadáš, stretávaš dennodenne a nevidíš ju, nevnímaš, ani necítiš.
Zázraky sa dejú a ja ti taký zázrak prajem. : )
zeby sme boli az taki narocni vo vyberani partnerov? ako ano, asi treba mat nejake tie naroky a neviem co, ale zeby je to az take vyhrotene?
nedavno mi hovoril znamy, ze si nevie najst partnerku, ked mi ale povedal ake ma poziadavky, tak veru asi bude este dlho sam.
-asi tak, dobre napísané, nie každý si hneď ja neviem v 15tich nájde celoživotnú lásku a sú spolu šťastní až do smrti. niekedy sa nedarí, či sa človek snaží alebo aj nesnaží :) hold ťažko povedať, či je to niekde v úvodzovkách tam hore na náš všetko prichystané, že kedy kto koho stretne a kto nám v živote aj ostane :) -
Jednoducho to tak je, nemáš šťastie na to, aby si si našiel partnerku a takých je určite viacej. Ja sa sa napríklad rád prechádzam, tak počas týždňa idem niekde okolo prírody sa prejsť, idem do mesta, obchodného centra si sadnúť na nejaký nápoj, prechádzam sa a taktiež poväčšine vidím len páriky. Ale ja to beriem úplne v poriadku, pretože tak to v živote chodí, že ľudia tvoria spolu pár.
Ja mám napríklad známych, ktorí nemajú problém si nájsť vzťah. Jeden ukončia a do pár týždňov, mesiacov majú zase ďalší. Mám tu ale aj dvoch známych, ktorí doteraz nikoho nemali. Niekedy je to samozrejme aj tým, že sa človek nesnaží, je introvert, nevie s cudzími komunikovať, bojí sa odmietnutia alebo aj keď sa snaží, tak nakoniec skončí vo friend zone.
Jednoducho to tak je.
Shaolin