Sexuálne obťažovanie

Príspevok v téme: Sexuálne obťažovanie
aron 003

Zaujíma ma váš názor na túto tému. Viem že ľudia zažili aj oveľa horšie veci. Dnes to už nejako neriešim ten človek bol opytý a nič a nič si nepamätá aspoň v to dúfam. Vlastne problém sa vyriešil v podstate sám a považujem to za jednorazovú záležitosť. Ide skôr o to ze tomu človeku som dôverovala bol to náš sused a rodinný priateľ. Keď ma s ním ocko zoznámil tak som ho ešte volala ujo az neskôr sme si potykali. Občas ma odviezol do školy. Stretávali sme sa každý deň pri venčeni psov. Raz večer keď k nám prišiel tak si s mamkou trochu vypili ako to na návštevách chodí sadol si ku mne s mamkou sa rozprávali ja som bola zaujatá filmom bola som už v pyžame. Mamka odbehla vedľa do kuchyne keď mi niečo začal hovoriť prísunul sa bližšie a letmo ma chytil za koleno a potom vyššie , spozornela som ale nevenovala som tomu extra pozornosť povedala som mu aby si odo mna sadol ďalej. Medzitým mamka prišla a všetko bolo ok. No o chvíľu sa to zopakovalo mamka odbehla do kuchyne a on sa na mňa natlačil a tentokrát pokračoval rukov vyššie po stehne to už mi bolo nepríjemné, vlastne sa to cele zvrtlo tak rýchlo že som si nevšimla ako mi odtahuje lem tričká pod ktorým som nič nemala okomentoval to a ja som len skríkla jeho meno zvolala na mamu ale ona neurobila nič povedala mu síce niečo ale v podstate si ma nezastala. V tom momente som úplne stuhla, cítila som sa ako nahá. Tento pocit vo mne pre trval ešte dlho. Je to z časti aj moja chyba ze som hneď neodišla alebo si na seba niečo nezobrala ale na strane druhej nebola som tam s nim sama. Fakt som to nečakala. Po tomto mi už jeho náhodné dotyky a celkovo jeho blízkosť bola nepríjemná no napriek tomu som ho mala stále rada, no zároveň som sa ho bála . Ak by som sa s ním vtedy odrazu prestala stretávať bolo by to divné. A tak sme ďalej pokračovali ako by sa nič nestalo až kým sa s otcom nepohádali a teraz sa stretávame len minimálne.

aron 003

Ospravedlňujem sa za chyby v poslednom príspevku. Dúfam ze sa mi podarilo objasniť určité veci.
Moja štrnasťročná neter sa mi pred dvomi rokmi zverila s obavou aby si niečo podobné nezažila od svojho ocka .Ubezpečila som ju ze si neviem predstavit ze by bol niecoho takého schopný no obe vieme ze to neznámená ze sa to nemoze stať. Snázím sa ju chrániť tým že som tu pre nu a že robím všetko preto aby mala pocit ze sa mi može zveriť naozaj s hocičím.

aron 003

Celá táto vec čo sa týka mojho vťahu s mamou je oveľa koplikovanejšia ako by mohlo s môjho príspevku vyplívať. To ze som dospelá a mám iný pohľad na vec mýslím tak ze teraz v nímam veci ktoré som v tých 14 rokoch nevidela. Nápriklad ked sa obzriem späť dokázem povedať ze tu boli urcité signáli ze nieco nieje v poriadku. Čo sa maminej reakcie týka do určitej miery jej usudok ovplivnil alkohol. Myslím ze sa bálazakočiť alebo si to nechcela priznať co ju neospravedlnuje ale do urcitej miery ju chápem. V každom prípade od vtedy sa toho veľa udialo. Vlastne sa stále snažím pochopiť určité veci . Na jednej strane je moja mama a ko každý rodič ktorý by pre svoje dieťa urobil vsetko na svete lepšiu mamu si neviem predstavit no na strane druhej mam určité otazky co sa dvovery k nej týka. Ona nieje zlí človek no v čase mojho dospievania mala tendeciu zlahčovať moje problémy. Dalšia vec ktorá vám mozno objasní ze som to čo sa stalo objasní to ze pochádzam z malej dediny kde kazdý kazdého pozná.

aron 003

Ovomaltine v žiadnom prípade to nie je tak ze by sa mi páčil v zmysle zaľúbenosti. Ten človek bol vo veku mojho otca mohol mať tak štyridsať. Mala som ho rada v zmysle ze bol pre mna skoro ako strýko. Uprimne ma to trochu zarazilo ale chápem kam tým mieriš. V tomto veku sa mi začínali páčiť chalani ale ja sa s nimi sotva bavila. Ako som uz písala bola som dosť utiahnuté dieťa aj v tomto veku.

agava

Mňa zaráža ten názor, že povedia, že je to chyba obete, lebo neviem vysielala nejaké signály a bola vyzývavo oblečená a neviem čo. Z toho mi je zle.

humka44

Boja sa co ineho. Nie su kolko krat v takom postaveni ako ta osoba, ktora si nieco taketo dovoluje, takze zo strany obete proste prevlada velky strach co by im este mohli spravit a co na to vobec okolie

ovomaltine

Pertush, ja suhlasim, ze to nie je jej chyba. Ale vzdy, ked je tu tento problem, ze nejaky ucitel si nieco dovolil a pod., tak vzdy to zoberu baby na seba, nechapem.

Pertush

"Je to z časti aj moja chyba ze som hneď neodišla alebo si na seba niečo nezobrala..."

NIE JE TO TVOJA CHYBA z akehokolvek pohladu na vec a situaciu!

ovomaltine

To, ze si ho mala stale rada je tiez zvlastne. Asi sa ti aj trochu pacil, alebo ta dokonca pritahoval, ci nie?

ovomaltine

S mamou nemas taky dobry vztah, zeby si sa jej na to opytala? Ja si myslim, ze mame urcitu intuiciu, pochybujem, ze si nic nevsimla, na tych ludoch je to nejako vidiet, aj keby nebolo toho zazitku. Aj mna by udivila reakcia mami.