Ahoj, ja mam 20 rokov momentálne a tiež si v tento moment myslím, že si nikoho už asi nikdy nenájdem :D aj keď asi si povieš, že si to len namyslam, pretože už som mal vzťahy 2 a áno mal, no ale už nemám a tak trocha si neviem predstaviť, že ako by bolo možné aby som si našiel nejaké ďalšie dievča, ktoré by so mnou chcelo byť aj napriek tomu aký som, mal som depresiu a bral som AD 3 a pol roka, síce som už vylieceny povedzme ale nenechalo ma to nepoznaceneho, sú skutočnosti ako naprikald to že niesom nejak silná osobnosť mentálne, že som zakomplexovany niekedy, že sa mám problém ovládať (tým nemyslim hnev ale niekedy sa neviem dokopať k tomu čo sám chcem) a takisto v tento moment nemám ani žiadnych kamarátov, znie to smutne ja viem a tiež z toho niesom nadšený... No a teda pre toto všetko si myslím, že si už nikoho nikdy nenájdem, možno je to prehnaná myšlienka, keďže už som si ju myslel aj predtým ako som spoznal dievčatá s ktorými som bol vo vzťahu, cize možno to je teraz rovnaký scenár ale nič to na tom nemení, že momentálne nemám nikoho a že ten pocit mám v sebe stále, podľa mňa je možné si nájsť dievča aj pre mňa aj pre teba len musíme nájsť to pravé, to správne, čo s nami bude, tým nemyslím, to ktoré bude s nami len preto lebo bude tolerovať naše problémy ale také, ktoré bude v prvom rade mat rada naše osobnosti a to akí sme celkovo, samozrejme nesmieme to pred nimi tajiť ale viem, že je mnoho dievčat, ktorým to prekážať nebude a naopak budú nás mat rady len ich treba nájsť a ešte si písal nižšie, že možno by bolo dobre nájsť si dievča s podobnými problémami a áno mam s tým skúsenosť a ajked to bolo miestami ťažké bol to ten lepší vzťah, o dosť a dal mi toho veľa a veľmi sme si rozumeli no z určitého dôvodu už spolu niesme, takže ak tu niekto písal že nevie ci to je dobrý nápad no tak kludne môže byť, ale v prvom rade je podľa mňa dôležité aby si ľudia rozumeli v tom vzťahu, takže z môjho rozprávania vyplýva že určite si môže každý kto ma takéto problémy (alebo aj nemá :D) niekoho nájsť len musí nájsť toho správneho :D neviem či som vám zlepšil na to pohľad ale hádam hej :D