Dobry den, pol roka trpim nespavostou, co ma fyzicky aj psychicky totalne vycerpalo, zacalo sa to silnou astmou alebo alergiou …a netusila som; ze aj z histaminu to mam...nemohla som dychat pre vecne plny nos, cize som sa budila na to, nasledne spavala 4 hodiny denne nakoniec som spala JEDNU HODINU RAZ ZA TRI NOCI !!! podporila som svoj boj o spanok okrem bylinnych preparatov a L- tryptofanu este aj zdravou stravou, cvicenim, otuzovanim, meditaciou, sla som cestovat s mojim muzom ( nas vztah je zvecsa v poriadku); no uz som velmi vycerpana zacala uzivat 1x Lexaurin pred spanim, 1,5 mg tbl. a uzivam ho uz treti tyzden, bez neho nemam sancu zaspat. Chcem to navykove svinstvo vysadit, ako mam postupovat? Znizenim tbl na jednu polku pred spanim ? Mozem byt zavisla ked beriem taku nizku davku ? Ku psychiatricke sa dostanem az v septembri ale chcem to vysadit a zaroven mat spanok dovtedy !!! Co nenavykove by ste mi odporucili brat na uspatie, aby som s nou prekonzultovala ? Pocula som o AD nejake na T, ktore pomaha zaspat a nie je navykove. Nemala som ziadnu vaznu chorobu, covid, uraz ani operaciu, alkohol nepijem, som nefajciarka, som vysportovana, stihla, no ale aj tak obcas trpim velmi nizkym sebavedomim, a nie som schopna zvladat stresove situacie. Netrpim depresiou, netrpim anorexiou, netrpim OCD, netrpim schizofreniu atd. ak vas zaujima, ci insomnia nie je sekundarna toho. Cim trpim :stresom, alergiami na strasne vela potravin, viacerymi fobiami (nie som tehotna ale mam z toho fobiu,napr. z priberania a porodu; aj z inych veci mam fobie a zasahuju mi do zivota, neznasam privelky hluk od opilcov az po detsky plac alebo ked je niekde zla hudba ide ma porazit ); tiez sa mi tazko jedna s niektorymi neurotickymi rodinnymi prislusnikmi; ktori na mna kricia ( niektori su v pohode :)) . Mam na seba vysoke naroky a niektori ludia ma sklamali , nastastie moj muz je super a podporuje ma a snazi sa mi pomoct . Mam sa vyhybat ludom; ktori ma stresuju ? Dakujem za radu.
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.