3 tipy, ktoré vám pomôžu zostať aktívnymi a dodajú vám motiváciu!

Dannyhall

Make it fun. Find sports or activities that you enjoy, then vary the routine to keep it interesting. Make physical activity part of your daily routine. If it's hard to find time for exercise, don't fall back on excuses. Put it on paper. Join forces with friends, neighbors or others. Reward yourself. Be flexible.
www.myccpay.vip

Svetlanka7

Fyzická aktivita je super vec, hlavne aj ako psychohygiena je to super vec. Ja som si kúpila aj takéto kojo.shop lebo chodíme aj s malým na turistiku a vyzerá to dobre aj športovo a dokážem s tým aj kojiť počas toho :)

Rav23n

Korčule sú dobrá voľba, ale tu kde bývam ja je to nepraktické. Imunitu mám v poriadku, snažím sa veľa cvičiť napriek tomu, doplnam vitamíny a imunitu vdaka wobenzymu , strava a všetko.

eskii

...to si mi úplne pripomenula tie moje... radšej na ne nechodím ani, budem si musieť nové zaobstarať konečne....

lieskovcek

Tie korčule sú fajn. Po práci sa snažím vybehnúť aspoň dvakrát do týždňa, nech mám nejaký pohyb.

hanuschka

Planujem si kupit korcule kolieskove, tie stare to maju uz nejak za sebou. Zvazovala som aj kolobezku, ale tam si myslim, ze nevynakladam tolko pohybu ako pri tych korculiach.

9hajma0

ranny beh ma vie nakopnut na cely den, zo zaciatku som bola unavena, no po pol roku mi to dodava energiu a motivaciu k dalsiemu pohybu