Nespavosť a smrť

Adamcova

Dobrý deň, Nespavosť môže poukazovať na neurologické ochorenia alebo hormonálne problémy.
Musíte urobiť ultrazvuk štítnej žľazy
Tu je viac informácií o tom, čo ukáže ultrazvuk štítnej žľazy sk.pinterest.com

Romana115

Nám pomohol liečiteľ. Manželka mala úzkosti, až depresie a samozrejme z toho nespávala. Ani dr. ani lieky nepomohli. Posúvam kontakt, 0910635259, odporúčam.

David Millar

Excellent and decent post. It is brilliant blog. I like the way you express information to us. Thanks for such post and please keep it up.[url=www.celebsmoviejackets.com psycho trench coat[/url]

lubicka0

no podla mojho nazoru nevyspaty clovek nemoze byt zdravy. a ked je niekto nezdravy, moze na to aj zomriet postupom casu. takze ano, istotne to nejaku suvislost ma.

sklaninka

no len co z toho, ked niektori tie lieky papaju ako cukriky. potom niet divu, ze maju rozne ine problemy a diagnozy vdaka tym vsetkym vedlajsim ucinkom.

daca

Treba hľadať, čo je za tou nespavosťou. Jasné, že to môže byť aj z tých liekov, však lieky mávajú kadejaké vedľajšie účinky.

Dudka6

skúšali ste už nejaké doplnky výživy alebo vitamíny na lepší spánok ? ja som sa im dlho vyhýbala, ale mne napokon, keď som už nevládala pomohol tento horčík pre lepší spánok - www.brainmarket.sk je síce kúsok drahším doplnkom, ale je naozaj výborný

Jofin

Nespavosť je určite smrtelňa, alebo minimálne ma veľký vplyv na organizmus a keď ho je málo, tak môže nastať nejaky problém :) Pokiaľ ti s tým nepomohli psychologovia, tak by som zašiel za niekým iným :) Mne osobne na toto pomohli CBD kvapky www.ilovecbd.sk , je pravda, že som to nemal tak "zlé" ako ty, ale nemohol som kvôli robote spávať :/ Ale tak každému pomože niečo iné a za pokus nič nedáš

Zuzana209

ahoj, aj ja som posledné mesiace prežívala problémy so spánkom, brala som chvílu stillnox - síce som zaspala ale na druhý deň to bolo desné - ako po "opici"..malátnosť...persen, magnezium...Nakoniec mi pomohol Pán Ježiš. Som veriaca a jedna moja kresťanská kamarátka mi poradila, aby som sa jednoducho "odovzdala" Bohu keď idem spať, ako malé dieťa keď je s mamou...musím povedať, že to zabralo. Boh je verný...so všetkými vecami aj s týmto problémom.