Nespavosť a smrť

David Millar

Excellent and decent post. It is brilliant blog. I like the way you express information to us. Thanks for such post and please keep it up.[url=www.celebsmoviejackets.com psycho trench coat[/url]

lubicka0

no podla mojho nazoru nevyspaty clovek nemoze byt zdravy. a ked je niekto nezdravy, moze na to aj zomriet postupom casu. takze ano, istotne to nejaku suvislost ma.

sklaninka

no len co z toho, ked niektori tie lieky papaju ako cukriky. potom niet divu, ze maju rozne ine problemy a diagnozy vdaka tym vsetkym vedlajsim ucinkom.

daca

Treba hľadať, čo je za tou nespavosťou. Jasné, že to môže byť aj z tých liekov, však lieky mávajú kadejaké vedľajšie účinky.

Dudka6

skúšali ste už nejaké doplnky výživy alebo vitamíny na lepší spánok ? ja som sa im dlho vyhýbala, ale mne napokon, keď som už nevládala pomohol tento horčík pre lepší spánok - www.brainmarket.sk je síce kúsok drahším doplnkom, ale je naozaj výborný

Jofin

Nespavosť je určite smrtelňa, alebo minimálne ma veľký vplyv na organizmus a keď ho je málo, tak môže nastať nejaky problém :) Pokiaľ ti s tým nepomohli psychologovia, tak by som zašiel za niekým iným :) Mne osobne na toto pomohli CBD kvapky www.ilovecbd.sk , je pravda, že som to nemal tak "zlé" ako ty, ale nemohol som kvôli robote spávať :/ Ale tak každému pomože niečo iné a za pokus nič nedáš

Zuzana209

ahoj, aj ja som posledné mesiace prežívala problémy so spánkom, brala som chvílu stillnox - síce som zaspala ale na druhý deň to bolo desné - ako po "opici"..malátnosť...persen, magnezium...Nakoniec mi pomohol Pán Ježiš. Som veriaca a jedna moja kresťanská kamarátka mi poradila, aby som sa jednoducho "odovzdala" Bohu keď idem spať, ako malé dieťa keď je s mamou...musím povedať, že to zabralo. Boh je verný...so všetkými vecami aj s týmto problémom.

In blossom

Este by som sa ta spytala, kolko ti trva tato nespavost? K psychiatrovi si isla vyslovene kvoli tomu, alebo si sa liecila na nieco ine a toto sa len pridalo? Pripadne, co predchadzalo tej nespavosti? Mala si nejaky uraz, chorobu, ci zazila si nejaku emocionalnu traumu? Ja som bola jednak chora a ptoom som aj zazila isty sok a potom sa to spustilo. A inak ked som si dala Stilnox - hypnotikum, vyslovene na spanok liek, tak mi ale ze vobec nezabral, ani na minutku. Zaberal mi jedine neurol (benzodiazepin), aj to len tak aby sa nepovedalo. A mne to teda trvalo asi 3 mesiace, toto velmi zle obdobie, mezditym som bola i na dovolenke, kde som turistikovala cele dni a i tak ten spanok bol aky bol...

Nevysadila si inak nejake lieky? Lebo ak si brala benzodiazepiny, ich vysadenie sposobuje nespavost, ale to by ti mal podchytit tvoj lekar, napr. ti dat Trittico. Hlavne sa nevzdavaj.

In blossom

Este mi napadlo, pozri si temu Spanok, je tu vo fore, ak si tam este nebola. Odporucaju tam REVITANERV STRONG, vraj im to pomohlo zlepsit spanok. Ja som to neuzivala, len obycajne Pangaminy/kvasnice, princip je ten isty viac menej, akurat tam je asi vacsia koncentracia tych vitaminov a je tam ALA, co je velmi dolezite pre regeneraciu nervov. Ale ALA obsahuje v podstate i Pangamin a kvasnice. Akurat teda vyssia koncentracia asi skor zaucinkuje. Ale pytaj sa svojich lekarov, beries rozne lieky.

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.