Fffuuuuuuuuuu

lucia87

Pocuj sedmikraska, vies jak sa ti ulavi, ked on to spravi prvykrat, nie ty? ja sa snazim ist dakam inam, ked citim, ze musim, ale dakedy to nejde, tak vzdy poviem pardon, ale moj frajer si potom zo mna utahuje. Mimochodom , v piatok mi rezali usta a nemala by som sa smiat, ale citam tu prispevky a nejde to nesmiat sa!!!!!!!

noonaa

moj ex s tymto problem nemal,ale ja ano....ale bolo prirodzenejsie,nez teraz...mam uplne super chlapa,ale toto si ani ja,ani on nedovolime..ja sa hanbim a keby to urobil ako chlap,prvy on,je to ok,ale on je slusny brutal....a aj mna uz zozadrziavania boli brusko... :(

sedmikraska

Tatiana a co urobis, ked spolu budete byvat a bude mat na obed trebars kapustnicu? Ja ked som zacala spavat u mojho priatela ma hrozne bolievalo brucho od toho zadrziavania a vzdy som sa nejak trapne vyhovorila, ze ma boli od spatneho travenia :) ale navzdy by sa to nedalo

tatjana

Myslím si že je to vec každého. Môj priateľ prdí v pohode aj predo mnou a nemá s tým problém, len mi povie ups a vyhovára sa či ho má roztrhať. No ja som na také veci asi konzervatívna a pred ním si to nedovolím. Na neho som si už zvykla. Tak asi tak

poradim

ked mozem poradit, tak na vetry je dobra kurkuma. kazdy vecer si dajte kavovu lyzicku - aj menej, zapite vodou a druhy den mate iste , ze nedute prdiet jak draci :D

secretkaa

Som tiez toho nazoru, ze pred partnerom sa nemame nicoho hanbit. Ale toto berem ako vec nehodiacu sa do AKEJKOLVEK spolocnosti...moj nazor

heh

hmm a coe natom?? sag toe normalka aj ked je to take divne ...
++ u nas to bolo hmm ani newem kedy a nikomu to newadi... nesme akoze prasata ale predsa len keby pes nesral tag by ho roztrhlo ne?!

regina

ja som prvy krat tak, ze to pocul asi po roku aj par tyzdnoch :) chudacik moj nevedel o co ide :) som sa hned ospravedlnila, a pak si zo mna tak zlato utaholval ze prdosko moj :) ale to bolo take... hm. neda sa popisat... ale je pravda, preco by sme sa mali za take prirodzene veci hanbit? no nie? :)