Po akej dobe ste si pred partnerom prvy krat prdli? Takto to vyznie komicky, ale vela ludi sa na nieco take neodvazi aj dlhe roky.
Fffuuuuuuuuuu
Prditkovi to prave hnije v crevach ked neprdi alebo sa este stale hanbi, ale neboj raz to pride, ked to nebudete cakat :)
to nie je pravda, strukoviny su zdrave a naduvaju, tak to ako vysvetlis??
a preco sa potom hovori - lepsi jeden prd ako sto doktorov? :D nehovor ze ty neprdis potom zmen stravovanie ty :D
prdenie vobec nie je zdrave, je to dokazom zleho stravovania, hnitia v crevach, co bude mat v starobe aj svoje nasledky, zmente stravovanie
rok a pol
Je fakt zaujimave ako sa taketo prirodne prirodzene veci hanbime pred sebou robit a pritom sex je normalka. Aj ja som to prvy krat zvladla az po pol roku, ale priatel omnoho skor :) ku chlapom sa to proste viac hodi
no priatel si prdol tak skoro po 2 rokoch, ale bol zlaty, hned sa ospravedlini a povedal, ze to bolo prvykrat :), sme to vzali tak normalne..Ale ja by som sa asi citila doost trapne..No uz teraz sa tesim na ten cas, kedy nam to bude uplne normalne... :) ved je to zdrave :)
Podla mna normalna vec.A co ked je to partner?Ved praveze pred nim sa nemame hanbit nicoho.Moja priatelka ked jej treba,tak si proste prdne.Ziadna veda.
no to je dobrá otázka...no neviem ja som sa partnera strašne hanbila ale potom to už bolo v pohode ale asi po roku 3 roky sme spolu a teraz si prdíme jak keby to bolo neviem čo...je to normálna vec