Priatelka chce trojku

Príspevok v téme: Priatelka chce trojku
Sugardady

Priatelka velmi tuzi uz vyse roka po trojke. Nahovorila kamaratku, zajtra na to ideme. Velmi som trval na tom, ze aby si to obe dobre rozmysleli, ci to chcu. Ta kamaratka je krajsia ako priatelka a vyjadrila sa, ze neverila, ze ju budem chciet ja... trochu sa obavam, ze ci to neskonci vymenou priatelky za jej kamaratku. Obe su pekne, stihle, VS vzdelane, priatelka je cierna, kamaratka blondina. Mate niekto podobnu skusenost? Ako to dopadlo? Pisem neskoro, ale dufam, ze mi do zajtra vecera niekto stihne sem napisat nieco rozumne s cim sa stotoznim.

simciacik

A ty mas na to aky nazor? Ja neviem, ja by som asi nemohla. Aj keby chce moj partner, tak sa na to nedam len preto, ze to chce.

pupavka18

Skôr či ona ,,nechce" tú svoju kamošku, keď ona vybrala si ju.
Autor príspevku by sa mohol ozvať,ako to dopadlo.
Veď môžu ísť na swingers párty anonymne..väčšinou to nedopadlo dobre,keď medzi známymi - alkohol, výčitky, žiarlivosť, strata priateľstva

Tiež polyamorne vzťahy aj medzi známymi ,,celebritami" nič moc ..Iva Fruhlingova česká speváčka, svetobežníčka:skúsili s partnerom a keď bola možnosť a daná sloboda, nadšenie opadlo, modelka Zálešaková s partnerom a s Terezkou=minulosť, Daniela sa má fantasticky s partnerom,
miliárdár Janeček s Lili Khousn., dtto... u Daniely Zálešakovej, Tereza bola bi...

nechalicka

tak ja sa priznam, aj mne to velakrat napadlo, ale neodvazila som sa na viac ako na obycajne predstavy :D takze asi tak.

matka88

priatelke zrejme nieco chyba, ked chce vyskusat nieco nove. neviem, nepaci sa mi to, asi by som bola na pozore na tvojom mieste:)

bronimira

Ja neviem, ci som taka staromodna alebo co, ale podla mna ak niekto zacne tuzit po trojke, cize po niekom dalsom v sexe, tak to asi nebude uplne v poriadku a v tom vztahu takisto. Ja osobne by som teda nemohla. Ak niekoho lubim, tak je to proste pre mna absolutne vylucene.

Pravda1

Ahojte

Áno je Áno, nie je nie. Trojka zábava hra dvoch žien s mužom alebo naopak dvoch mužov s jednou ženou, je určite fantastický zážitok. Zažil som obe nie raz a v oboch prípadoch som si to užíval.
Keď dokážete zahodiť všetky morálne predsudky a vnímate to ako hru, spestrenie života tak ste OK.
Ženy /Muži čo to popierate, predstavte si ,že máte pri sebe dvoch pre vás sympatických, ideálnych mužov/ženy ktorí,e sa vám začnú venovať, rozhovorom, vtipom ,dvorenim až sú zrazu vedľa teba a obaja pokračujú nehou a tým všetkým príjemným až po opakujuce sa vyvrcholenia umocnované ich nepretržitou pozornosťou ,lebo oni tam sú pre teba.
Určite a to zasa z vlastnej skúseností, veľa z vás nezažilo doteraz plnohodnotný-úprimný ,vášnivý, romanticko ano aj perverzny sex.
Pre vás je ťažké si niečo také predstaviť ,čo samozrejme rešpektujem, ale nepohrdajte o tých, čo majú iný názor.
Ktorý muž by to nechcel??? (Skoro KAŽDÝ, AJ KEĎ TO NEPRIZNÁ LEBO VIE ,ŽE AKO STE TU NIEKTORE NAPÍSALI, BOL BY KONEC AMEN)
Určite sú u mňa chudáci tí muži ktorí požadujú od svojej partnerky trojku s inou ženou, ale trojku s mužom by partnerke nedopriali.

Bola krásna žena ktorá to tiež odsudzovala, mala krasneho dobre obdareneho partnera,lenže ten sa jej nevenoval tak ako by sa mal.
Až spoznala mňa, spoznala ,čo je to úprimnosť a hlavne dostala možnosť byť uprimnou vo všetkom.
Časom sa kamaratsky vzťah prehĺbil do milostného ktorý bol tiež maximálne úprimný ,neodsudzoval, neuražal sa a nerobil si vlastnícke práva .
V takom vzťahu začnete rozmýšľate úplne inak, už nemáte strach a cítite slobodu mysle ktorá automaticky prebúdza vaše fyzické telo ktoré v spätnej väzbe s mysľou už nepohrda o rôznych veciach
Nielen v jej prípade, aj o predstave odovzdať sa dvom mužom,ale aj dopriať to mužovi s inom ženou.
Výber druhého muža prebiehal vo vzájomnej komunikacii, všetko sme v pokoji a bez akýchkoľvek emócií rozobrali až sa to stalo.
Detaily vynechám, ale bolo super. Keď odišiel rozobrali sme to a život išiel pokojne ďalej . Neprešiel ani mesiac a ona sama sa opýtala kedy a či vôbec, si to ešte spolu zopakujeme.
Samozrejme zopakovali a skúsili aj v opačnom garde.

Podobná skúsenosť s inou ženou bola takmer identická len táto nevedela,nechcela priznať ,že jej to bolo príjemné . V budúcnosti nikdy nenavrhla aby sa to este niekedy opakovalo, ale v priebehu rokov vzťahu to na podnet partnera akceptovala a očividne si to užívala .Dones nepotrebuje _nepociťuje ťužbu to znovu mať, ale priznáva že si to vie užiť,, že ked sa to už deje ,je to fajn.

Tretia a tiež vlastná skúsenosti, je tá keď si žena alebo ,aj muž myslel ,že to chce, že to zvládne, ale zľakol sa alebo nastúpila žiarlivosť a výsledkom bola hádka aj facka ,koniec kamarátstva, či rozchod .

Často sa opakuje, že jeden z partnerov to robí len preto, že to chce ten druhý a keďže ho nechce stratiť podstupuje niečo, čo ani nechce.
(Pozor sú aj v tomto prípade, prípady keď práve ten partner ktorý požadoval trojku ,po jej uskutočneni zmeni názor a ten druhý čo nechcel začal chcieť)

Ohľadne toho aké ženy či muži chcú trojku ?

Prvá kategoria sú hetero ktorí majú jasno, sú si istý sebou ,partnerom ,vzájomnou láskou a trojku berú ako spestrenie alebo aj odmenu , dokážu sa takto bez narušenia vzťahov zabaviť, zrelaxovať, odviazať pomenujte si to ako chcete.

Druhá sú bisex tam je to na váhu ako to berie ten druhý hetero partner .

Tretia zvedavci ,egoisti, zufalci ,bojkovia

(Nazvať niekoho uchylakom preto ,že chce trojku ?,no dajme tomu. Kam potom radíme tých čo žijú v partnerských vzťahoch, tvária sa že im nič nechýba, ale tam dnu túžia, snívajú, predstavujú si, pozerajú sa ,niektorí podvádzajú klamú.Nezaudnime na kategoriu gay ,lezby a ďalšie ktoré z mojich skúsenosti vznikali vplyvom výchovy, stresu,nadobudania menejcennosti ,neschopnosti sa presadiť medzi rovesnikmi a to väčšinou počas detstva alebo v súčastnosti vplyvom gender masírovania cez média a siete .Strop a pre mna pojem uchylactvo deviacia ,je sposobivanie bolestí, ponižovanie, pedofilia,nekro,pedo atď ...

BUĎTE SAMI SEBOU AJ KEBY STE MALI OSTAŤ SAM,a A BUĎTE stále Úprimný ,tým nič nepokazíte .

ZLÉ JE TO ,ČO NIEKOMU UBLIŽUJE

aidarkk3

Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.

Ernesto

nechcem vam kazit iluzie, ale randil som teraz mesiac s babou (29r), ktora so sexom zacala ako 13 rocna a sama trojku narvrhovala dvom svojim byvalym a obaja ju odmietli.

ja to absolutne nedokazem pochopit, lebo rovnako ako ona by som chcel trojku zazit. ked som jej vravel ze asi nasla prveho co by do toho siel, tak povedala ze so mnou by nesla, lebo by ziarlila na tu druhu babu, lebo mna ma radsej ako tych predoslych ex, ku ktorym nic takmer necitila. pisem ze ma ma radsej a nie ze ma miluje/lubi, lebo neverim ze ta baba bola schopna citit nejake hlbsie emocie.

po mesacnom prekrasnom romaniku je koniec a trojka nebola.

len som chcel poukazat na to, ze baby tiez chcu trojku, akurat je to take tabu ze to nikde nerozkrikuju.

Sugardady

In blossom - jasne samozrejme chapem ta, kazda ste ina, tak ako aj chlapi. Len neodsudzoval by som nikoho, jednoducho ked to tym ludom vyhovuje, chcu to tak a nikomu tym neublizuju, tak preco nie? Lebo spolocenske konvencie? Niekto nema rad sa nimi viazat, chce sa citit slobodny, nesputany nicim.
Aj Adela mala v relacii nejaku herecku a hovorili o polyamorii - ja to uplne chapem, len vela ludi to odsudi pomaly az akoby slo o niekoho vrazdu... Sex je prilis emocna tema a vyvolava velke vasne aj v diskusiach. Ak by dal clovek do toho racio a polozil si konkretne otazky typu - co je na tom ale tak naozaj zle, komu to ublizi, preco vadi niekomu nieco, co robia ini ludia, ked sa ho to vobec netyka...

Sugardady

Sobodnemaciatko - ach keby si tak mala.pravdu. Len priatelka je zo mna strasne vzrusena uz len ked ma vidi a zvlhne hned tak, ze to az z nej kvapka - ja by som sa rad pomaznal a vydrazdil ju v ramci predohry, len ona mi aj sama povedala, ze ona to nemoze vydrzat pri mne a chce ma hned mat v sebe. Ja som jej povedal, ze ona je velakrat doslova ako chlap v sexe. Aj orgazmy - mala 5 predo mnou a ze take milovanie ako so mnou, ze to ziadny z nich nedokazal, len to ja som vedel o sebe aj z predchadzajucich vztahov - ja mam rad taky ten sex cez hlavu, ja tvrdim, ze mozog je najsexualnejsi organ a kto ho vie na to vyuzit, tak sa dostane doslova do raja. A ja skor doprajem partnerke ako mne - bavi ma viac davat ako dostat, za toto by som vela chlapov nakopal a aj po sexe treba este dohru, aby sa naplnili aj zenske emocie.