Prosím o radu, čo to asi spôsobuje - taký týždeň, mi opúchajú prsty na rukách. Ráno po zobudení ma ukrutne bolia, kým si ich rozhýbem. Neviem dlaň ani poriadne otvoriť, ani zatvoriť. Trvá to takých dobrých 10 -20 minút, kým to povolí. Chystám sa k lekárke, ale momentálne má dovolenku.
Opuchnuté prsty na rukách
majanova, mohla by si napisat, u koho sa to liecis a na co? mam rozumiet, ze u tej p. albertovej?
uz sa tam liecim, este som len zacala tak neviem ako to bude pokracovat ale zatial som velmi spokojna s pristupom a starostlivostou. tak verim, ze sa mi zlepsi aj zdravotny stav mam toho dost co treba riesit.
Môžete mi prosim vás niekto napísať, ako asi dlho trvá vyšetrenie u Dr. Ľuby Albertovej? Lebo som počula, že aj niekoľko hodín. Je to bolestivé? Treba prísť nalačno? Dá sa objednať aj cez víkend? Viete niekto?
ahoj, uz som bola u Dr. Albertovej,tak verim, ze ma da do poriadku. este som sa chcela spytat kolko ti asi trvala ta liecba u nej. teda, za ako dlho si uz spozorovala ze sa mas lepsie.
skus sa obratit na dr. albertovu z bratislavy, ona lieci prirodnou medicinou, mozno ti poradi ako si jednoducho pomoct bez liekov. ja sa riadim jej radami uz par rokov a vzdy ked sa nieco u mna objavi s cim si neviem rady,iba jej napisem mail a ak je to nieco, co zvladnem sama, napise mi. tento problem ako ty som sice zatial nemala ale to nevadi, za pokus nic nedas.
ahoj mackbath, chcela by som sa spytat ci sa ti podarilo medzicasom zistit pricinu opisovanych tazkosti,moj manzel je totiz po plastike kolena a ma presne rovnake priznaky ako ty....
dakujem za odpoved
skus sa informovat tu: -odkaz odstránený-
mam problemy s opuchnutymi rukami aj nohami...zo zaciatku to bolo vacsinou rano a vecer...no teraz je to uz coraz castejsie...do toho sa pridava aj neznesitelne svrbenie...a cervene flaky po tele
...za kazdu radu,nejaky postreh , hocico Vam
DAKUJEM !