Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opuchnuté prsty na rukách

Príspevok v téme: Opuchnuté prsty na rukách
evika

Prosím o radu, čo to asi spôsobuje - taký týždeň, mi opúchajú prsty na rukách. Ráno po zobudení ma ukrutne bolia, kým si ich rozhýbem. Neviem dlaň ani poriadne otvoriť, ani zatvoriť. Trvá to takých dobrých 10 -20 minút, kým to povolí. Chystám sa k lekárke, ale momentálne má dovolenku.

majanova

uz sa tam liecim, este som len zacala tak neviem ako to bude pokracovat ale zatial som velmi spokojna s pristupom a starostlivostou. tak verim, ze sa mi zlepsi aj zdravotny stav mam toho dost co treba riesit.

1matko105

evika ak sa smiem spytat co ti povedal doktor lebo podobne problemy mam aj ja a chcem sa dopatrat o co by mohlo ist. mne opuchaju prsty len na pravej ruke ale nenormalne to boli pri rozhybavani.

1matko105

moze mi niekto poradit? uz asi tyzden mi opuchaju prsty na pravej ruke a bolia ma aj klby na tychto prstoch. vecer a rano mi dlhsie trva kym ich rozhybem ako keby som ich nemohol zovriet do dlane.Co to moze byt? Dakujem za rady.

senanka

Môžete mi prosim vás niekto napísať, ako asi dlho trvá vyšetrenie u Dr. Ľuby Albertovej? Lebo som počula, že aj niekoľko hodín. Je to bolestivé? Treba prísť nalačno? Dá sa objednať aj cez víkend? Viete niekto?

evagloria

ahoj, uz som bola u Dr. Albertovej,tak verim, ze ma da do poriadku. este som sa chcela spytat kolko ti asi trvala ta liecba u nej. teda, za ako dlho si uz spozorovala ze sa mas lepsie.

laskava

skus sa obratit na dr. albertovu z bratislavy, ona lieci prirodnou medicinou, mozno ti poradi ako si jednoducho pomoct bez liekov. ja sa riadim jej radami uz par rokov a vzdy ked sa nieco u mna objavi s cim si neviem rady,iba jej napisem mail a ak je to nieco, co zvladnem sama, napise mi. tento problem ako ty som sice zatial nemala ale to nevadi, za pokus nic nedas.

zuzanajrk

ahoj mackbath, chcela by som sa spytat ci sa ti podarilo medzicasom zistit pricinu opisovanych tazkosti,moj manzel je totiz po plastike kolena a ma presne rovnake priznaky ako ty....
dakujem za odpoved

mackbath

mam problemy s opuchnutymi rukami aj nohami...zo zaciatku to bolo vacsinou rano a vecer...no teraz je to uz coraz castejsie...do toho sa pridava aj neznesitelne svrbenie...a cervene flaky po tele
...za kazdu radu,nejaky postreh , hocico Vam

DAKUJEM !