Povedat mu ze ho lubim?

Príspevok v téme: Povedat mu ze ho lubim?
Kajkis11

Ahojte, uz dlhsie obdobie riesim problem, ktory ma uplne zoziera a blokuje v inych veciach. Pred 8mesiacmi som spoznala chlapca s ktorym som mala cisto kamaratsky vztah no ja som sa do neho zamilovala, uz sa nebavime trvalo to cele tak 2tyzdne co sme sa bavili. Je maj a ja sa stale neviem cez neho preniest. Za tie mesiace kedy som uz konecne chcela zabudnut, uvedomila som si ze to nie je len take poblaznenie, skutocne ho lubim. Je to krasny pocit milovat niekoho ale nie takto. Velmi sa trapim, tato laska ma zoziera. Ako sa vravi zide z oci zide z mysle ale toto vobec nepomohlo. Prerusila som vsetok kontakt s nim aby som na neho stale nemyslela a nechala to ist. No neviem co dalej. Jedine riesenie na ktore som prisla je to ze sa snim porozpravam o tom ako to vnimam, ze ho lubim, jednoducho sa vyrozpravat s osobou ktorej sa to tyka. Necakam nic. Necakam ze bude z toho nadseny alebo smutny jednoducho si myslim ze ak uz to poviem jemu konecne sa to zlomi a nebudem sa na neho tak zamilovane pozerat. Co si o tom myslite mam byt uprimna, otvorena a povedat mu ze ho lubim? Je to zlaty chlapec, akurat to ze sme sa prestali bavit inak nic sa medzi nami zle nestalo. Ja uz naozaj chcem na neho zabudnut aj ked na druhej strane by som sa mu s radostou vrhla do narucia a rozplakala sa...

stanka292

mozno sa nad tym zbytocne moc zamyslas. co tak to proste nechat tak a uvidis, ako sa to na tej oslave proste vyvrbi. mozno budes sama prekvapena - co ak to takto nejak citi aj on. nechaj to proste tak a uvidis

Kamka2

Ak sa nebojíš, tak mu na tej oslave skús povedať že ti je sympatický, že ti s ním predtým bolo príjemne, a či by nechcel spolu ísť napr. na kávu, alebo začať viacej tráviť čas. A potom to nechaj na neho. Len si daj pozor, aby ťa on následne nevyužil (tak ako tu už niekto spomenul), a tiež si ho moc neidealizuj zo začiatku (ako sa hovorí, nemaj ružové okuliare), ale nechaj tomu čas, nech sa môžete spoznávať a môžeš sa o ňom dozvedieť viac.

ovomaltine

Pochybujem, ze to oceni. Bude sa na teba vyjavene divat a to nepotrebujes. Dopredu si povedz, ako asi bude reagovat.
Uprimny rozhovor netreba. Usmiat sa a dat najavo zaujem staci.

Kajkis11

Dakujem vam za vsetky reakcie a rady. Samozrejme nechcem zniet zufalo a plakat pred nim a zhadzovat sa.. Skor som myslela ze ak sa budeme rozpravat (pretoze ideme na spolocnu slavnost) tak by som sa viacmenej zmienila o tom ze pre mna vela znamenal a ze som ho mala rada. Ide o to ze ja naozaj nemam co stratit. Nic ani necakam iba taky uprimny rozhovor...

Carie

Ked mu to povies je mozne, ze ta vyuzije na sex, bude k tebe mily ked ho bude chciet a bude odmerany ked nebude ho chcet nebude. Moze sa ti stat ze sa este viac namotas a bude este tazsie z toho von.

Edisia

Ak si zmierená s tým, že ťa úplne odmietne, tak mu to povedz. No na tvojom mieste by som sa takto pred chlapom neponížili, keď on o teba nejaví záujem.

sybyla

a preco ste sa odmlcali, preco sa uz nestretavate? tiez si myslim, ze by si mi to hovorit nemala, lebo ta to moze este viac sklamat.

slobodnemaciatko

Prosim ta, najdi si chlapa, ktory ma o teba zaujem a nie nejakeho srakoru, ktory sa boji vztahu-v preklade si mu do tyzdna neotrcila a na viac sa on nezmoze.
Po 2 tyzdnoch nemozes ani nikoho lubit a uz vobec nie milovat. Nic ste spolu nezazili.