Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Povedat mu ze ho lubim?

Príspevok v téme: Povedat mu ze ho lubim?
Kajkis11

Ahojte, uz dlhsie obdobie riesim problem, ktory ma uplne zoziera a blokuje v inych veciach. Pred 8mesiacmi som spoznala chlapca s ktorym som mala cisto kamaratsky vztah no ja som sa do neho zamilovala, uz sa nebavime trvalo to cele tak 2tyzdne co sme sa bavili. Je maj a ja sa stale neviem cez neho preniest. Za tie mesiace kedy som uz konecne chcela zabudnut, uvedomila som si ze to nie je len take poblaznenie, skutocne ho lubim. Je to krasny pocit milovat niekoho ale nie takto. Velmi sa trapim, tato laska ma zoziera. Ako sa vravi zide z oci zide z mysle ale toto vobec nepomohlo. Prerusila som vsetok kontakt s nim aby som na neho stale nemyslela a nechala to ist. No neviem co dalej. Jedine riesenie na ktore som prisla je to ze sa snim porozpravam o tom ako to vnimam, ze ho lubim, jednoducho sa vyrozpravat s osobou ktorej sa to tyka. Necakam nic. Necakam ze bude z toho nadseny alebo smutny jednoducho si myslim ze ak uz to poviem jemu konecne sa to zlomi a nebudem sa na neho tak zamilovane pozerat. Co si o tom myslite mam byt uprimna, otvorena a povedat mu ze ho lubim? Je to zlaty chlapec, akurat to ze sme sa prestali bavit inak nic sa medzi nami zle nestalo. Ja uz naozaj chcem na neho zabudnut aj ked na druhej strane by som sa mu s radostou vrhla do narucia a rozplakala sa...

Kajkis11

No ako sme sa na zaciatku bavili, tak bolo vidiet ze sa chceme, bol v nom taky zaujem videla som ale po tyzdni sa zmenil a uplne cuvol. Neskor som sa dozvedela ze sa zlakol vztahu alebo proste nechcel ten vztah a asi sa bal aby sa prilis nenamotal. No a odvtedy neviem na neho zabudnut skusala som vsetko. Vyhybat sa mu, ziaden kontakt dokonca som mala aj istu znamost, ale nedokazala som ist do vztahu stale myslim na neho. Nemozem skusat ist s nim von pretoze je to iny clovek, bez zaujmu sa bavit pisat si... uplne ma to zoziera, ale uprimne ak by som mu to povedala je tu sanca ze by sa na tom zamyslel a mozno by sme si boli opat blizsi..

ovomaltine

Urcite mu to nehovor z nicoho nic, aj ked ta to velmi laka a zda sa ti to uprimne, skor nieco vymysli, kde by ste sa stretli.

DoktorExitus

Trošku som sa stratil v tom, prečo ste sa vlastne prestali spolu baviť.
Ak by ste chceli spolu ďalej pokračovať, tak nie je nič zlé na tom mu to povedať.
Ak však sa len potrebuješ vyrozprávať, tak bude lepšie niekomu inému.

1994ka

A keby si to zo seba dala von niekomu inemu? Rodina, priatelia? Ak ide len o to uvolnit emocie, je to lepsie riesenie ako to povedat jemu. Ak vsak niekde vnutri dufas, ze by z toho nieco mohlo byt, povedz to jemu. V tom pripade iba jeho priame odmietnutie ti pomoze posunut sa dalej.