Mám 51r. a mám psa s ktorým chodím už 10 rokov/40.000km každý deň v priemere 10km. Čo je ročne/4000km. Asi 2 roky nazad som začal evidovať bolesti kolien a citlivosť svalov na chlad a zranenia s dozvukmi aj 3dni. Tento rok cca. 15 marca som už nemohol vystrieť koleno a začali bolieť aj stavce na chrbáte. Každý krok bol vysoko bolestivý hlavne pri chôdzi z kopca a dolu schodmi, svaly/úpony po masáži konským balzamom sa vôbec na celom tele neregenerovali. Pomáhalo mi 15 min.nahrievanie kolena infražiaričom, niekedy aj 3xdenne. Najhoršie boli rána, nemohol som sa rozhýbať a stupiť na nohu.
Jeden cyklista mi poradil aby som začal jesť cukríky s bravčovej želatíny (medvedíkov). Prve 3 dni som zjedol denne 100g a skutočne sa mi výrazne polepšilo. V prebehu 2 týždňov som zjedol 2kg želatínových cukríkov. Musel som obmedziť prechádzky so psom na 1/2 lebo striedavo sa ešte bolesti vracali. Po cca. 3 týždňoch som prestal na nohu krívať a mohol som nohu úplne vystrieť. Znížil som dennú dávku na 50g/21medvedíkov. Od 15 apríla užívam ešte Triple Alavis podľa intenzity dennej pohybovej aktivity 1/2 - 1/1 odmerky denne. Dnes je presne 2 mesiace od začiatku denného jedenia bravčovej želatíny v cukríkoch(medvedíkoch) a 1 mesiac od užívania ALAVIS.
Už 2 týždne cvičím zhyby na hrazde a kolená už po dvoch mesiacoch zvládnu aj rotačné pohyby so záťažou. Celú kostru mám pružnú, svaly dobre regenerujú, vrátila sa svalová sila. Stravujem sa normálne, mám 2-3 hodinové prestávky medzi jedlami + 500mg Magnesium /deň. Ráno po prebudení o 5:00hod. vypijem 0,6l vody. Raňajkujem o 9:00hod. po 2h. prechádzke so psom. Nekombinujem sladké, slané, nepijem sladké nápoje.
Pravdepodobne som nemal v kolene a svaloch vôbec kolagén. Veľmi mi teraz pomohol 2 hodinový pobyt na slnku.
Stav sa zo dňa na deň zlepšil tak, že koleno a úpony už nemajú tuhosť ani bolesť.
Textová Inzercia

Prichádza potencionálna malá fľaštička, ktorá to možno vyrieši za vás. Prečo to neskúsiť?