Ako vyriešit maželku deti a stavbu

Príspevok v téme: Ako vyriešit maželku deti a stavbu
andrejeu

Dobry den. Prosim o radu. Máme dve malé deti 3 rocnu dcerku a rocneho syna. Staviame druhym rokom domcek v obci kde manzelka býva u svojích rodicov. Je na materskej dovolenke. Ja pracujem v nedalekom meste. Snazim sa byt co najviac s nimi tak o 16tej vacsinou sa snazim aby som bol pri nich. Spím u svokry cez víkendy. Casu na stavbu neni vela. Manzelka sa vyhrazala ze si najde podnajom. Vidim na nej ze je nastvata ked sa nevenujem detom. Venujem sa povacsine starsej dcere beriem ju vonku a take veci som s nimi skoro kazdy den do 20.30 potom chodim spat domov rano znova do prace o 6.00. No uz ma to prave dost zacalo stvat ze sa vyhraza podnajmom a je nervozna ked idem robit na stavbu. Ked pridem k nim uteka hned niekam akokeby jej vadilo ze som prisiel ale to je uz dlhsiu dobu. Ziadna pusa nic. Ja s snazim jej dat ked odchadzam pusu no vyzera to ako by nasilu ani sa nenakloni nic. Je to take chladne. Mne vycita ze ja jej prejavujem malo lasky no ako ked akokeby utekala. Rad by som neaku radu mam sa venosvat stavbe ona detom dokoncime domcek budeme spolu a bude vsetko ao ma byt? Z detmi som velmi rad zboznujem ich no mam svoje hranice v tom ze ako stavba pokracuje stale to iste. Neviem ci som sa vyjadril jasne ale je to tazke ked manzelka tlaci na pilu.

lyluss

No niektore zeny su nevdacne. Ja mam chlapa ktory sa domov z prace neponahla, dietatu sa nevenuje kym na neho nenahucim a este keby mi staval dom, hmmm nenahnevala by som sa.

ellania

Uf toto nie je nic prijemne, chapem, toto nie je idealna situacia pre nikoho ale treba si uvedomit, ze ked toto vydrzite tak uz ptoom samy ked budete tak bude len dobre

ahjajjaj

ahoj, na stavbe robíš sám, či ako to je?
Verím manželke, že Ťa na jednej strane chce vidieť a byť s Tebou, ale Ty prídeš unavený, navyše venuješ pozornosť deťom, a potom aj tá stavba. Odporúčam, aby si jej zavolal počas dňa, či je všetko ok, ešte keď si v práci, alebo krátko predtým ako prídeš domov.
Spýtaj sa jej, ako prebehol deň, ako deti spali, ako jedli a všetky tieto veci, a ako sa ona počas dňa cítila. Potom jej navrhni rozhovor, aby povedala, ako by si želala vyriešiť, aby si mohol chodiť aj do práce, aj na stavbu a aj sa venoval jej a deťom, nech navrhne nejaký časový plán. Možno by si pri takomto rozhovore uvedomila, že má prehnané nároky a neriadila by sa tak emóciami, skôr zdravým rozumom a bola by chápavejšia.
Riešenie by bolo asi si aj priplatiť za to, aby stavba pokračovala rýchlejšie, na pomocnú pracovnú silu, alebo si požičať od svojich rodičov či súrodencov, s tým, aby ste niektoré práce mohli zveriť na nejaké firmy a nemusel si tam byť vždy prítomný osobne. Rodina je dôležitejšia ako peniaze.

fonte

Takychto pripadok je vela. Vidim to aj v okoli. Chlap drie od nevidim do nevidim, lebo nema na vyber, ak chce nieco zarobit. Bohuzial tu sme na Slovensku, takze takto.
Ked cely tyzden doslova uplastovany pride domov, tam ho este caka zena, ktora ho ma za robota a ten chlap nema pravu ani na unavu.
Ma predsa robit ako mulica, o deti sa starat, este po vyletoch chodit a v posteli vydavat vykony.
All in one.
Stava sa aj, ze pokial chlapik robi niekde mimo domova a zaraba, tak zenuska smutna doma si najde niekoho na zohriatie.
Je to smutne, fnuk :D

sandy999

Kamka mas pravdu . Nahorsie je na SLovensku ze presne take hlupe nevdacne kace ako pani manzelka zakladatela temy si vzdy najdu takeho dobreho a starostliveho muza ktory pracuje a postavi im dom. Ked si ja zmyslim ako sme s priatelom zacinali kadejako po podnajmoch pracovali sme obaja aj dve roboty a tu sa jedna hulova zenska sprava ako pubertiacka uraza sa na starosliveho manzela je to smutne. Tu nejde o zavist ale o to ze jeho zena by si ozaj mohla vazit ze ma pri sebe takeho schopneho muza lenze nikto nieje superman aby hned postavil haciendu mal kopu penazi a bol aj stale pri rodine. Ty si nic urcite nevycitaj tvoja zena nech v prvom rade dostane rozum a ked sa jej nepaci nech aj ona prispeje niecim aby urychlila stavbu domu. Mudrovat vie najviac ten kto nic nerobi.

slobodnemaciatko

:-DDD
A preto ho nuti, aby sa venoval aj detom :-D Keby zena chcela pohodlnny zivot, tak si neurobi decka, o ktore sa musi starat a vyberie si muza zo zahranicia.

Ldok

Z opisu je jasne že sa jedna o nevďačnu žensku, ktorá ťa zrejme ani nema rada, ale si pre ňu len ten, ktorý jej má zabezpečiť pohodlný život bez toho, aby pohla prstom. Skôr či neskôr sa s tebou rozvedie, polovicu majetku pôjde jej a ty jej budeš platiť štedre alimenty na decká, ktoré budeš vidieť max. cez vikend a ktoré budú matkou zmanipulované tak, že ťa na ulici ani poriadne nepozdravia...Hlupi muži, ktorí idú do manželskeho zväzku.

slobodnemaciatko

Sudit niekoho na zaklade zenskych webov, ci jednostranneho opisu manzelky a situacie na to skutocne nemam naladenie ;-)