pracujem, mam sedavu pracu a preto som si kupila kvalitnu kancelarsku stoličku, aby som si nekrivila chrbat a nemala bolesti
Pracujete v kancelárii? Nezabudnite sa starať o svoj chrbát
tak to by sa malo hadam pri sedeni na comkolvek :D
mydia to sú tie kde musíš rovno držať dobre chrbát
akú ortopedickú stoličku? to som asi ani nepočula o takej ešte.
často mam home office a doteraz so pracovala k obyvačke na sedačke. Teraz pracujem vo svojej novej pracovni, kde mam novu kancelarsku ortopedicku sotličku
tiež sa o neho staram a tiež som si kupila zo stoličky24 novu kancelarsku stoličku
nemyslim si, ze to zalezi len od tej stolicky. skor nejake cvicenie by bolo viacej prospesne.
pracujem a dost ma z toho bolí chrbat :( už som si ale presne tuto stoličku, tak verim, že sa bolesti zredukuju www.stolicky24.sk
pracujem v kancelarii, preto som sikupila kvalitnu stoličku, aby ma nebolel chrbat
kupila som si novu kancel.stoličku, aby som sedela rovno anehrbila sa, cvičim. Takže verim, že to čoskoro prejde
Sedíte počas dňa celé hodiny pri pracovnom stole? A zažili ste už niekedy nepríjemný pocit v chrbte, vystreľujúcu bolesť v pažiach alebo intenzívnu migrénu? Tieto problémy často postihujú pracovníkov, ktorí majú sedavé zamestnanie a pracovný čas trávia za počítačom s minimom pohybu – programátorov, účtovníkov, analytikov a veľa ďalších. Vedzte, že sa vám oplatí každú túto bolesť riešiť, inak sa v budúcnosti môžete stretávať s trvalými problémami.