Mám 20 rokov a neviem sa urobiť

Príspevok v téme: Mám 20 rokov a neviem sa urobiť
Liv21

Ahojte, sama neverím že sa chystám napísať niečo takéto no verím že mi možno niekto aspoň trochu pomôže. Mám problém že sa neviem spraviť (mám už 20), a môžem si za to úplne sama..čoho som si vedomá. Nemyslím si že masturbujem dostatočne často, resp. ak aj áno rýchlo prestanem lebo začnem mať pocit že už prešla aj pol hodina a ja jednoducho nemám čas, a mala by som sa ísť učiť. No na druhej strane..viem si predataviť aj hodinu/dve a stále nič a už ma to reálne deptá a neviem či som vadná, ale necítim sa nejako...v tomto nezdravá, a aj napriek stresu mám stále na také veci chuť, tu problém nie je. Prekážkou je určite moja myseľ a škola..vybrala som si ťažké štúdium (chcem cvičiť, učiť sa, byť s partnerom, kamoškami ale akosi ledva stíham učenie a cvičím sem tam...mohla som si vybrať nejaký odbor ktorý by nesúvisel s chémiou ale už som tomu upísala svoju dušu no) a dokonca aj počas toho môjho márneho snaženia si po nejakých 20-30min spomeniem že sa mi treba ísť učiť:D Viem že je to smiešne ale očividne je to prejav dosť veľkého stresu...keďže sa mi toto stáva bežne.
Ono asi dobrým signálom je že sa privediem do stavu kedy sa mi zvýši tep, bije mi srdce ale vždy sa niečo skazí...po tak dlhej dobe ma aj bolí ruka, a často krát keď sa mi zvýši tep ako keby len mierne posuniem ruku a už ..no už to nie je ono, alebo znecitliviem na tom jedinom mieste kde mi to funguje najviac a už necítim to dobré.. Je mi blbé ísť takto do detailov ale fakt nechcem mať 25-30 rokov a tento problém mať stále na krku, keď už aj teraz si pripadám vadná lebo väčšina ľudí s tým problém nemá. Pomohol by záväzok voči sebe snažiť sa aspoň 3x do týždna, poprípade nejaké víno pre uvoľnenie?:D a rady tipu stresuj menej... sú neviem..neviem ako zmeniť svoju osobnosť, kto to pozná určite vie že je to veľmi ťažké.

Liv21

Som žena, čo vyplýva aj zo ženskeho rodu v akom som o sebe v tej správe hovorila. Keby som chlap o urobenie sa až tak nebojím, keďže im závidim o čo je to u nich jednoduchšie :)

sonicka_s

uvolni sa, kup si nejaky intimny gel (ja oich kupujem na superlove-kvoli diskretnosti) a podari sa ti to. Musiš si verit. Si mlady, tak to nevzdavaj

Perilka

musiš skušat. Možno si naozaj iba malo vzrušeny. SKus to s gelom, pusti si porno a daj tomu čas. Uvidiš, že sa to podari