Dobrý deň,
Mám 24 rokov a mám problémy s krvácaním z konečníka. Trpím pravidelnými zápchami už od malička. Pri vyšetrení po druhom krvácaní sa chirurg vyjadril, že sa môže jednať o polypy. Čakajú ma tieto dve vyšetrenia na gastre. Máte niekto s týmto skúsenosti? Je to veľmi bolestivé alebo ako to prebieha, tam kde som objednaná sa nedá ísť do celkovej anestézy pri kolonoskopii, len injekcia. Dá sa to aj tak zvládnuť? No najviac ma trápi aj tak to, či sú to polypy alebo nie. Je vôbec možné dostať polypy v tak mladom veku? :( som strašné smutná, vystresovaná a nemôžem tomu uveriť že sa niečo také stalo práve mne. :(
Gastroendoskopia, kolonoskopia
Je to sice neprijemne vysetrenie ale da sa to zvladnut. Niekde sa da priplatit aj za omracenie, ze nebudes nic citit.
ked to vezmes tak, ze je to potrebne aby zistili, preco krvacas, tak to prezijes. drzim palce!
neboj sa, da sa to zvladnut. ak sa ti bude dat, tak pri gastre si priplat za to, aby ti hadicku davali cez nos a zase pri kolonoskopii sa da priplatit za to, ze ta bud uspia alebo aspon omracia, aby si bolest necitila.
Na gastre som bola viac krat, to je v poriadku a kolonoskopiu som nastastie nemusela absolvovat. Drzim palce, aby si to zvladla.