Nevládzem. Milujem tú, ktorá nemiluje mňa

Príspevok v téme: Nevládzem. Milujem tú, ktorá nemiluje mňa
Fitnessman

Čaute. Som už na dne síl a neviem ako ďalej. Mam 28 rokov, moje srdce si vybralo srdce 21 ročnej, no to srdce si nevybral mňa. Je mi smutno. Od detstva mam hlavnú prioritu lásku a keď sa konečne zaľúbim, tak do nesprávnej osoby. Netrápi ma že som sám, trápi ma to, že ak začnem milovať a otvorim svoje srdce, tak nesprávnej osobe. Nikdy som nebol hajzel, nevyhľadával som vzťahy na jednu noc, sex som ešte popravde ani nemal. Chcem si to nechať pre tu pravú. Nie je problém to že by o mňa ženy nemali záujem, práveže majú, ale mne to nestačí, ako keby som to uspokojenie videl len v tej jedinej aby ma milovala. V konečnom vysledku si v živote prajem len to, aby som našiel tu ktorú budem milovať a ona bude milovať mňa. Či sa to ale splní, Boh vie. Tiež mi už začínajú trochu chýbať bozky, objatia, pohladenie po tvári, ležať vedľa seba a rozprávať sa. Chápete, obyčajne neobyčajne veci lásky. Občas si prídem že nepatrím do tejto doby...vdaka za akúkoľvek odpoveď. Potreboval som sa vyrozprávať.

WonderWoman

Tak potom mas asi vysoke naroky na krasu ked hovoris, ze by si sancu nemal... alebo sa privelmi lutujes a myslis velmi negativne, veru tak si zenu nepritiahnes.

In blossom

Patrikq, suhlasim. Zazila som kopu bolesti aj psychickej aj fyzickej a ked si mozem vybrat, radsej stokrat tu psychicku. Lebo to mozes rozchodit, dat si oblbovak, hocico. No ked je telo v prdeli, nemozes nic, vobec nic a ked jedine na co myslis je, ako vyskoci z okna, nech to uz prejde, tak... A psychicku bolest myslim taku skutocnu, ked mate depky, ze potrebujete na to pirule (ano, brala som), aj z nestastnej lasky som uz prezila bolest a teda, to bolo stale lepsie ako ta depresia, no ale ked som mala velke fyzicke bolesti, tak proste radsej by som si vybrala opat tu depresiu. Je ti sice naprd, aj cely tvoj zivot je v prdeli, ale aspon ta nic neboli fyzicky.

Autor, a teda ta dievcina ta odmietla? Ci si sa jej ani nespytal? Ak to prve, tak to musist prezit nejak, ak to druhe, tak tam si predsa vies pomoct.

Patrikq

Tiffany to ze psychicka bolest je vacsia ako fyzicka? Tak to si este asi nemala otvorenu zlomeninu pistale a roztrhane vazy v kolene so zlomenym jablckom, keby su toto zazila si rada za tu psychicku bolset za nejakou laskou

1994ka

Mozno odvazne, ale áno, nech si vlhnu na kom chcu. Ked maju vyssie preferencie nech idu za tymi alfasamcami, kebyze som zena tiez si vyberiem to lepsie.

Dokonala? To bude maximalne tak tá, pre ktorú budem prijatelný. Ak vobec nejaka bude, tak pravdepodobne sa nebude od ostatnych extra v nicom lisit, iba v tom, ze ma bude chciet. Kebyze si ja mam vybrat podla mna dokonalu babu tak za nou ani nemusím ist, sak by sa so mnou ani do reči nedala :D

WonderWoman

Tvrdenie typu ze zeny su mr*ky a nech si vlhnu je teda velmi odvazne. To je ako keby sme my povedali ze chlapi su svi*e ktori si potrebuju len kazdy den len vyho*it a thats it.. negeneralizuj, ono ked ta tvoja dokonala pride a budes ju mat naozaj rad a spomenies si na to co si tvrdil budes si chciet dat po ustach.. a co sa tyka problemu autora prispevku uslo mi medzi riadkami ci si sa s dotycnou rozpraval a o tvojich citoch vie alebo nie

ModraObloha

Možno som trochu vyskočil do teba , takže pardon, našiel som video ktoré by sa ti možno hodilo pozrieť - www.youtube.com (snad vieš kusok anglicky lebo by ti to možno kusok osvetlilo situaciu) Odporučam ak teda si zručný v angličtine pozriet aj dalšie jeho videa.

To je dobre že maš hobby to je základ, mať vlastný život, to je pre ženy pritažlivé... ony nemaju rady keď tvoj život tvorí hlavne ONA a ONA je tvoj ciel. Maju rady keď investuješ čas do seba, do svojích cielov, a v tom ta napríklad vedia podporovať, daleko viac si vážia čas s tebou keď si uvedomuj fakt že ty ako človek maš svoje koníčky hobby kamarátov a vtedy si spraviš čas pre nu, keď maš velko množstvo času a všetok chceš venovať tej babe tak to pritažlivé neni... kukni si to video dufam že vieš anglicky teda.

Tvoj sen by nemala byť baba, tvojím snom by mal byť tvoj vlastný život, nie život niekoho ineho.. Keď si prilíš závislý na nejakej babe tak je to ako keby odpudive pre ních.. proste to vnímaju viac pragmaticky ako my muži čo je paradox čo vo filmoch nevidíme. Preto ti píšem nebuď zavislý na inej babe, tvoj život je pre teba to hlavné a na tom pracuj a zaručene ak budeš spokojný a vybuduješ si sebavedomie tak pride aj baba a bude spokojná s tebou a ty s nou. Rád by som ti to vysvetlil nejak presnejšie ale bohužiaľ tiež som to vnímal ako väčšina "simpov" (milých chalanov ktorý obletuju baby namiesto sustredenia sa na ich vlastný život a ciele) a až nedávno sa mi v tomto otvorili oči, je smutné že naš spoločnosť formuje tak aby sme strácali svoju mužsku energiu (masculinty ) a mali viac ženskej energie (femininity ) Je dobre to pochopiť pretože potom nebudeš frustrovaný prečo sa baby správaju tak alebo onak ale budeš chápať že je to prirodzené, niečo ako ked tebe sa páči a vnímaš fyzickú pritažlivosť (prsia, široké boky - znaky plodnosti) krásu ženskú , tak ony to maju podobne ale je to o tej mužnosti, určite hra rolu aj vzhlad ale nie ako u nas , napriklad je dôležite aby bol muž väčší ako žena alebo aspon mohuntejší pretože to je podvedomý signál pre ženu že sa može citit bezpečne, že ju ochrániš. Sebavedomie a vyžarovanie... proste všetky črty čo by si potreboval na prežitie keby si bol nejaky jaskynný muž... snaď aspon kusok chápeš.

"Bezny človek sa nezaobera kazdu sekundu dna tym ako sa zlepsit." to je jasné.. to sa nedá.. tu ide o priority nie o to ako často nad tým myslíš.. ak je tvoja priorita baba tak ako keby odmietaš sam seba, ak maš priority byt vykonný športovec (hocičo proste ) a následuješ a zlepšuješ sa v tom to je to čo sa tým myslí, toto príde babam pritažlivé že maš aj vlastný život.

1994ka

Sportujem kazdy den, hobby venujem vacsinu volneho casu.. v praci sa mam kam posuvat, ale je to rozbehnute dobre, nespokojny urcite nie som. Bezny človek sa nezaobera kazdu sekundu dna tym ako sa zlepsit. Viem, ze mam rezervy v komunikacii s ludmi, co aj zeny aj samotnych ludi odradza.. Mojim snom bolo mat babu (taku, s ktorou vsetko funguje ok), ale serem uz na to...nech si vlhnu a idú po kom chcu, ked im nestaci to cim som teraz... Nikoho nahaňať nebudem ked to nema zmysel.. a to radim aj chlapcovi co pisal tento koment.

ModraObloha

Takýmto ubliženým prístupom sa čuduješ že sa veci majú tak ako sa majú? Takýmito postojmi sa len ty sam pripravuješ o možnosti a uzavieraš sa, mne osobne je to jedno, rob si ako uznáš za vhodné ale to čo píšeš neni pravda, to su komplexy ako sám píšeš a dalšie veci, a kvoli tomu maš zastrený úsudok. Možno ti nejaka ublížila v minulosti a možno ani nie ale dopredu si si spravil takýto názor.. Odsúdiť polovicu populácie pretože maš pár zlých skúsenosti je zaujimavé... napíš knihu. Garantujem ti že problém neni v babach ale v tebe... poukazovať na ostatných zato že ty sa nemáš dobre je tiež velmi vyspelé... čo takto trochu sebareflexie. Pokial sa budeš len utápať v minulosti a v problémoch, lutovať sa a dalšie veci tak nikdy nebudeš pritažlivý... povedz mi kto by chcel byť s niekym kto je negatívny a pesimistický, nič by neponukol do vztahu len by bral... ak nezačneš na sebe pracovať tak aspon neobvinuj druhých za svoje problémy. Radšej ako sa stažovať si daj facku a začni na sebe makať... fyzicky, psychicky, rozvijaj sa, najdi si hobby, maj ciele a sny... mysli na pritomnost a pomocou nej si vytváraj budúcnosť a prestaň sa topiť v minulosti, tak tvoje problémy nikdy nevyriešiš... minulost nevyriešiš minulostou... nechcem byt zlý ale namiesto toho aby si sa stažoval furt tu na fore tak radšej si chod zabehať alebo si prečítaj knihu či si pozri nejake videa alebo dobre filmy... ak nevieš prestat myslieť.. kup si sudoku a zlepšuj sa v logike aspon + zaroven zamestnáš mysel... možnosti maš... ak ich nevyužiješ neni to chyba nikoho len tvoja.

1994ka

Vyser sa na to, ak budes chciet jednu aj tak si s tebou vytrie riť. Ano hovoria zo mna komplexy, ale od toho je este pravda, ze zeny su mr*ky.

ModraObloha

Ahoj, nechcem ti brat iluzie o svete ale veci sa maju úplne inak. Ja som si tiež myslel že chcem presne to čo ty, prežívat lásku, byť milý a pozorný k milovanej slečne.. a nech je to stredom mojho života.. môj ciel... že sa mi oplatí byť ten milý, vnímavý, pozorný chlapec ako nám to všade servirujú v romantických filmoch a podobne..

Tiež som bol zufalý že prečo ja, taký milý chalan nema dievča... vec sa ma tak že tieto vlastnosti su sice fajn ale nie moc pritažlivé pre opačné pohlavie, treba sa na to pozerať očami toho ako nas priroda naprogramovala očami biologie alebo evolucie... Iba tí najlepší samci dávaju gény samičkám v prírode.. preto medzi sebou bojujú... niektoré druhy žiju v polygamii kde alfa ma celý harem a ostatní nemaju nič... v minulosti keď sme boli lovci zberači (čo neni tak dávno) tak čo očakávala žena od muža? Aby si žil pre lásku?? Aby si bol citlivý a vnímavý ? Možno to mohol byť bonus ale priorita vôbec nie... hlavne črty su maskulinita.. to znamena sebaistota... schopnosť konať.. presadzovať svoje, vedieť ochraniť, pocit bezpečia,ambicie - toto všetko za učelom postarat sa o rodinu a ochranit ju a zaopatrit zdroje (ked napriklad baba uvidí že si precitlivený, a že tvoj ciel je láska a že si priliš zavislý na nejakej žene tak je to z hladiska reprodukcie pre ženy vypínač.. neber ma zle ale takto to je ) Možno budeš dobrý kamarát ale rozhodne podvedome bude dostávať signály od genov a tela a nebudeš ju vobec pritahovat sexualne.. Ja som si v tomto otvoril oči nedávno ale dáva to perfektný zmysel, dokonca to vysvetluje aj to prečo baby idu po tých drsných chlapcoch a milý chalani nemaju nič, presne pre toto... mne len vadí že celu dobu, celý život som mal predstavu že ideal pre baby je Milý, pozorný chalan, inteligentný, romantický , ktorý vie hovorit o citoch , vie plakať a tak... všade nam to takto servirujú.. a snažil som sa žit takto prtože som veril že je to tak... no opak je pravdou.. nehovorím že niektoré tieto vlastnosti niesu dobre ale pri rozhodovaní či s tebou baba ostane a bude ta mat viac rada (nie len ako kamaráta) su tieto veci sekundárne možno až tercialne.. dôležité su zakladne veci.. treba byt so sebou spokojný, začať sa venovať svojím cielom a mat svoje ambicie a koničky.. byt sebavedomý , vediet ukazat dominanciu a podobne.. znie to ako klíše.. doporučujem ti prečítat tento článok - www.lovcuvdenik.cz (netvrdím že žit podla tohoto je ideál sám nechcem byt nejaky alfa typek ktorý len chce sex ) ale je určite dobre vediet ako sa veci majú a mat svoju mužsku hrdosť a maskulinitu, pracovat na sebe mat svoje ciele, ak je baba tvoj ciel tak to je pre nu vystražna kontrolka že je tvoja jedina možnost a na viac nemaš.. bohužial sme tak trochu zvieratká čo sa tohoto týka... otvor si očí apracuj na sebe... neskor si najdeš babu a budeš so sebou a aj s nou spokojný a ona s tebou tiež, existuje dvojitý štandard.. nemožeš porovnávat baby a chalanov, každý hlada niečo iné... pravdepodobne ženy možno suhlasit nebudu ale mne je to jedno.. ak sa človek obrzie do minulosti tak to takto musime mat naprogramované do určitej velkej miery :) Odporučam ti ak vieš zakladnu angličitnu kanál - www.youtube.com (Alexander Grace ) Autor velmi dobre rozobera ako nas priroda stvorila a naprogramovala ako vnimame rôzne veci čo nas pritahuje.. pýta sa žien rôzne otázky a vlastne potvrdzuje to čo hovorí.. hlavne neni zaujatý vočí ženám a ja tak isto niesom, pači sa mi jeho prístup a radi aby si bol kvalitný muž a hladal kvalitnu ženu (nikoho neuráža odporučam aj pre ženy... vlastne pre hocikoho)