Nestastie v laske

Príspevok v téme: Nestastie v laske
astronaut2021

Dobry den, pisem aby som si vyliala srdce a vyrozpravala sa... Neviem najst stastie v laske. Mam skoro 18 rokov a nikdy som nebola vo vztahu. Pred asi polrokom som spoznala chlapca ktore som milovala. City boli vzajomne a konecne som sa citila stastna. No nevyslo to a uplne ma ignoroval. Dovolim si povedat ze to bola moja prva laska, no odmietnutie bolo tazsie niekolko mesiacov mi trvalo kym som sa preniesla. Prednedavnom som stretla dalsieho chlapca. Z predoslej skusenosti som vedela ze sa nechcem naviazat hned zo zaciatku uz nedokazem mat opat zlomene srdce. Boli sme spolu von vsetko bolo uzasne, dnes mi napisal ze ci sa stretneme ze mi zavola, no nezavolal. Uplne ma odignoroval a nechal cakat cely den. Preco sa mi to deje uplne ma to zoziera vo vnutri. Mam ho rada a myslela som si ze nieco z toho mohlo byt len to chce cas. Ale po tom co spravil je koniec. Vo vnutri som uplne mrtva, ja viem ze mi poviete ze som este mlada a mam cas ze este niekoho stretnem 100x lepsieho, to ano nepopieram.. Ale ved predsa teraz som v tych najlepsich teenagerskych rokoch zivota. Aj ja chcem uz konecne spoznat nieco nove ako je prva laska, prvy vztah skvele zazitky.. Uz som z toho unavena ako mi nikdy nic nevychadza jedine tak zlomene srdce v tomto som najlepsia:((( dakujem ak ste si to cele precitali ja vlastne ani neviem preto to tu pisem, potrebujem sa vyrozpravat..

ahjajjaj

ahoj astronaut, nebuď ani v duši stíhačka, lebo z toho budeš veľmi nešťastná. Ak to nevyšlo s rande teraz, podarí sa, ak sa to podariť má, nabudúce.
Ten chalan sa ešte do Teba nezaľúbil, aj keď si mu sympatická. Veď dopraj času, nech sa situácia vyvinie. Proste Ty si ten typ, že keď máš naplánovaný výlet s niekým a tá druhá osoba nejde, tak nejdeš ani Ty?
Poradím Ti: aj tak treba ísť. Ty si tiež mala ísť von, mať svoj program, a nie sa umárať čakaním na neho. Jednoducho si ži svoj život a ak Ťa niekto pozve, reaguj. Ale ďalej tomu nevenuj príliš pozornosť, ale rob si svoju prácu a ži si svoj život ako predtým. Ak sa chce, stretnutie sa uskutoční, ak nie, tak sa nič nestalo a život ide ďalej.

astronaut2021

Agava: ja som chapavy clovek a dokazem porozumiet ak nieco do toho pride ci uz skolska,pracovna,rodinna zalezitost... Mal mi zavolat o 5, o 6 mu pisem ako je na tom. Vobec neodpisal,neprecital. Vedela som ze siel hrat futbal a hned po tomto mal prist po mna. Uplne ma nechal cakat co i len bez spravy zo slusnosti typu "prepac dnes to nestiham" Tieto slova by uplne stacili.. Vecer o pol 9 mi napisal ze sa to trosku predlzilo zdrzal sa s chalanmi a potom uz bolo 19.00 a to by bolo zbytocne kedze po 20tej je zakaz vychadzania. Povedzte mi teraz co si mam o nom mysliet? keby mu na mne zalezalo aspon by napisal ze dnes nie.. ale toto je vrchol drzosti, aspon slusnost kaze nenechat niekoho cakat.. po tomto je koniec moze sa mi doprosovat kolko len chce.

agava

A čo ak mu do toho niečo prišlo, že ti skrátka nemohol zavolať. Áno aj to sa stáva. A možno len čaká tvoju reakciu, na to že sa neozal. Len netreba byť histercká

Libertz

Josipe: aha tak to chapem. Ja som si tiez vselicim presiel no. Je urcite super ze hentak na VS si mala pristup a vselico, len potom asi bol o teba dost zaujem nie? Kedze chalani su vseobecne viacej na vyzor. Ja mam tak isto rokov co ty a nemal som vztah. Ak chces napis mi aj ty na email co som tu uz pisal.

Libertz

Astronaut: to teraz tak vnimas, to prejde neboj... potom ked teda taki ta odpudzuju a tak je dobre. Znies celkom rozumne, hlavne teda na svoj vek. Napis mi na 19seals94@gmail.com
ja som si odzil vselico za tie roky. A musim povedat ze aj v 18ke som podobne rozmyslal ako ty. Mozno na neco dojdeme kde je problem. Ja som takto uz dost ludom pomohol.

Josipe

Libertz
Myslím ze kvôli nízkemu sebavedomiu. Na skole sa mi vysmievali za to ako vyzerám. Mala som nadváhu pomali som smerovala k obezite. Na vysokej som začala chudnúť, cvičila som, zmenila stravu, jedla menej sladkeho. Momentálne ma je polovica z toho co som kedysi bola. Druhym dôvodom je ze som introvert. Ak sa mi páči nejaký muž tak sa hanbím ho osloviť. Ale sú tu asi aj ďalšie veci koli ktorým som ešte nikoho nemala a všetko sa to určite odvíja od toho narušeného zdravého sebavedomia. Teda viem prečo to tak je ale neviem jak to zmeniť.

astronaut2021

Libertz: Praveze ziadni "bad boys" takymto sa presne vyhybam. Nie som ziadna naivka. Prvy chlapec ktory mi zlomil srdce bol praveze slusny mily, nepil nefajcil vazil si rodinu... prave preto som mu natolko doverovala a mala velmi rada, no nevyslo to a to ma najviac zlomilo.. Druhy chalan tiež nie je ziaden bad boy. Praveze on bol vzdy ten prvy ktory mi pisal, volal von. Ja som neprejavovala ziaden zaujem a stale sa snazil a to ma aj oslovilo. Pomalicky som ho chcela viac spoznat cize urcite to nie je take ze ja beham za nimi, takto to nefunguje. Lenze ja asi nemam štastie v tomto.. a odpoved na otazku kde ich spoznavam.. moji kamarati ma predstavili dalsim a dalsim a takto som spoznala skoro cele mesto je to dost zapletene... Kaslem na to vsetko uz, co pride to pride nemozem sa dalej trapit nie je mi to sudene a o dalsie zlomene srdce urcite nestojim