Ako je to s nápadníkmi

Príspevok v téme: Ako je to s nápadníkmi
morningcoffe

Ahojte, možno trochu zvláštny názov témy. Ale posledný mesiac dva som bola von nezávisle s 3 chalanmi. Kedže pred pár mesiacmi som prekonala jeden rozchod (aj keď iba po krátkodobom vzťahu) nechcela som sa s ničím ponáhľať, ale na druhej strane mám 28 a ostala som v takej situácií že som bola aj bez práce a sama na byte tak na mňa tá samota aj to že nemám frajera celkom slušne doliehala. V tom čase mi začali písať cez FB takí traja chalani. Jeden si ma pamätal z nejakej dávnej párty, druhý ma zase našiel tak že som lajkla nejaký príspevok a páčil sa mu profil a tretí je dlhoročný kamoš ktorý mi len tak začal intenzívnejšie písať. So všetkým som mala cca 2 stretnutia ale nie naraz tak v priebhu mesiaca a pol...ale čo ma tak trápi a mätie že ani po jednom tom stretnutí nenastalo niečo ako žeby mi ten chalan začal intenzívne a písať a prejavovať taký každodenný záujem. Jeden sa ozval síce hneď ale ďalšie stretko bolo až o 2 týždne. Druhý mi zase písal každý deń asi týždeň ale po druhom stretnutí sa odmlčal. Tretí mi zase nenapísal 4 dni, potom jednu vetu, potom 5 dní nič ale zato ma už 2 krát volal na stretko.Som z nich celkom zmätená že ako to celé brať, či je také správanie normálne alebo čo znamená, keď sa tak dlhšie neozývali už som sa s tým vyrovnala ok, asi som im bola nesympatická ale potom po týždni ma zase volajú von a tak. Už som si povedala že asi je čas všetko to ukončiť a ísť ďalej životom single..a druhá možnosť mi našepkáva že veď s nimi môžem mať občasné kamarátske vzťahy len neviem či v mojom veku je to riešenie mať takéto občasné kamarátske vzťahy s pomerne nezmámimi chalanmi spoznanými cez net. Možno sa pýtate že asi by som si mala vybrať iba jedného, ale asi len pri jednom cítim tak fakt iskru no ten sa správa najviac podivne a nejednoznačne a na stretku používa aj trochu ironický humor čo ma dostávalo dosť do rozpakov. a trošku som pri ňom strácala sebaistotu. Aký je váš názor? nechať ich všetkých tak že pokiaľ nebojujú jasne a nemajú jasný záujem alebo ako ? keď som to s jedným už chcela ukončiť s tým že vnímam že jeho záujem nie je taký intenzívny tak začal riadne bojovať ale po týždni sa zase odmlčal a ja už nechápem :D

morningcoffe

Ahojte vďaka za príspevky :) Myslím že je pravda že to asi so mnou nemysleli vážne a ono sa to tak aj vyfiltrovalo že najviac si píšem už len s jedným paradoxne s tým pri ktorom ale nie je žiadna iskra...ten jeden sa mi riadne páčil ale to jeho odpisovanie bolo že obdeň po prečítaní správy a aj to jednou vetou a to ma riadne nervovalo alebo vždy ukončil písanie prvý..a ten druhý sa nejako fakt odmlčal..takže z 3 sa zredukoval počet na 1 :D a nechcem vyplňať nikým prázdnotu len je to niekedy ťažké keď človek túži po vzťahu neviem občas či je s niekým preto lebo sa cíti sám alebo len túži naplniť túto túžbu...ale vďaka za rady..uvidíme čo príde...a už mám aj prácu takže možno to bude lepšie a nebude mi tak ťažko zo samoty..

slobodnemaciatko

Vnutornu prazdnotu, ci traumu z detstva s ponizujucou matkou nevyplni ani x opiciek na zavolanie, je to cierna diera. Treba si radsej zaobstarat psa. Takto si komplikujes zivot a komplikujes ho aj inym.

majcino

Vykašli sa na to, podľa mňa si len chceš s niekým krátiť, čas, aby sinebola sama, no sama asi vieš, aj z toho čo si napísala, že proste si nevieš ani jedného predstaviť ako svojho partnera, aspoň si sa tak teda nevyjadrila

Carie

Nechaj si ich ako kamaratov, nepripustaj si ich k telu, obcas s nimi niekam vybehni. Okrem toho ktory ta dostava do rozpakov, takto by si sa pri chlapovi citit nemala. Toho by som vylucila. A ti dalsi dvaja uvidis, mozno to prerastie s jednym z nich neskor do vztahu a ked nie, mas aspon kamaratov.

hellkazuza

ludia maju existencne problemy a ona riesi chlapov :D :D ani jeden to s tebou nemysli vazne, len sa nudia tak isto ako ty len hladaju spolocnost a mozno sex

ovomaltine

Uz chapem, co zvazujes, mne by z toho vyslo, ze ziadny a len kamarat. Ked chce ist niekto von len raz za tyzden, tak to aby si si nasla aspon 5 kamaratov.

morningcoffe

Dakujem z vase nazory. @slobodnemaciatko , stretavam sa s tymi chalanmi vonku v prirode s ruskom co mi pride 10x menej nebezpecne ako jeden nakup v preplnenom lidli...myslim ze uplne bez soializacie sa zit neda hlavne ked je clovek sam na byte sko ja. ..a navyse nehladala som ich cez ziadne zoznamky len mi napisali na fb...... no oni pisu vsetci traja ale tak nezavazne kamaratsky . Napr ra za par dni a cca raz za tyzden ma volaju von..z toho mi nepride zeby boli zalubeni alebo mali zaujem..na druhej strane rozmyslam co z toho udrziavania kontaktu maju...nuz som si aj povedala ze to skoncim, ale potom mi vzdy napise ten chalan mne pride luto neodpisat a tak to pokracuje....a asi je to aj preto ze som sama na byte a bez prace je mi asi tazsie odmietmut nez bezne lebo si neverim zeby o mna mohol byt zaujem. ...a ktoreho si vybrat netusim, jeden sa mi paci fyzicky druhy fyzicky aj intelektualne ma to iskru a naboj, ale hodnotovo pochybujem, zeby sme si sadli a ten treti splna rozumovo vsetko ale ziadna iskra...takze zacarovany kruh z ktoreho neviem ako spravne vyjst.....

ahjajjaj

Mne to pripadalo o tom, ktorý Ťa častejšie volal von, že to je chlap činu a preto Ti nebude vypisovať litánie. Ale ber to tak, že Ty si sa s tromi nezáväzne stretla, a že aj oni sa možno okrem Teba nezáväzne stretli aj s ďalšími dvoma. :-)

Silvinecek

mat kamaratov zakazane nie je, drz to zatial na kamaratskej urovni a uvidis co z toho bude, mozno sa chcu len pobavit, mozno chcu vztah.