Mám pneumatiku okolo brucha

fmfiain1234

Dobrý deň Ondo1994,
cvičím podľa tohto videa:

www.youtube.com

Cvičím už/len tri dni a svalstvo ma páli. A cítim ako sa mi naťahujú svaly.

Ďakujem za dobrú radu a ochotu.

fmfiain1234

Dobrý deň Ondo1994,
nadbytok kyseliny močovej vzniká, keď zješ priveľa mäsa a málo ovocia a zeleniny. Je to celé výsledok zlého stravovania. Preto to môže postihnúť človeka v každom veku.

Ďakujem za odpoveď a ochotu.

fmfiain1234

Dobrý deň Ondo1994,
na prebytok kyseliny močovej v organizme sa liečia bežne ľudia od 18 a viac rokov (aspoň čo som videl u lekárky v čakárni). Samozrejme, svoj vek nezverejním ale deduško nie som.

Ďakujem za ochotu a odpoveď.

fmfiain1234

Dobrý deň ModraObloha,
tá nízko purínová diéta je na to, aby ma neboleli kĺby. Ono totiž puríny sa menia na kyselinu močovú a tá sa ukladá vo forme krištálikov do kĺbov a tie začnú bolieť.

Ďakujem Vám všetkým za odpovede a ochotu.

ModraObloha

Zdravím , prečo nízko purínová strava?

Tuk okolo brucha, može súvisieť so stressom , hlavne psychickým, či mentálnym kde energia ktorá sa uvolni v stresovej situacii sa nevyužije pretože hrozba neni medved ktorý ta nahana, alebo ju nepotrebuješ na boj s tigrom ( anglicky tomuto hovoria flight or fight odozva) ale povedzme že ta vystresovalo niečo ine, energia sa nevyužila a telo je inteligentné tak tu prebytočnu energiu v podobe tuku ,prebytočný cukor sa procesom "denovolipogenesis" premiena na tuk a uloži si ju pekne blízko orgánov aby bola po ruke.. samozrejme ak nemaš stress tak znova, telo je inteligentné a zasoby tuku si bere z miest menej doležitých, a až potom ide na brucho, tuk je napr. aj dobrá "izolácia" :D Osobne ak by som mal chudnuť tak by som išiel low carb, a hlavne sa pozrel na efekty inzulínu a chudnutia, pretože ked pochopíš ako telo ukladá / spaluje energiu a to že inzulín je klučom v tomto tak chudnutie nemusí byt tažke, a ani sa nemusiš triznit hladom. Ale tak každemu sadne niečo ine.

ahjajjaj

ahoj, ono je to s chudnutím tak, že najskôr schudnú tie časti tela, ktoré pribrali najviac v poslednom čase a potom postupom času aj ďalšie. Brušáky Ti pomôžu totálne rovnako ako ktorékoľvek iné cvičenie, ktorým si spaľuješ kalórie. Na pneumatike sa Ti nezmenšia len preto, že cvičíš špeciálne na ňu. Ba dokonca môže nastať aj opačný efekt. Na tukovej pneumatike narastú svaly, a bude to vlastne vyzerať ešte horšie. Takže naďalej cvič, behaj a pozor na stravu a s cvičením na tú pneumatiku len tak ako aj na ostatné časti tela.

Ondo1994

No to si musíš nájsť ty ktory ti bude pasovať... Ja som skúšal všelijaké a zvladol som to.. Aj keď som sa nemohol potom pohnúť ale úžasný pocit. A ja Neviem ci si zaciatocnik alebo uz pokročilejší..

fmfiain1234

Dobrý deň Ondo1994,
sťahujem všetky videá, ktoré majú niečo spoločné s cvičením brucha.

fmfiain1234

Dobrý deň Ondo1994,
na YouTube je viac videí na brucho. Mohol by si mi napísať sem odkaz, ktoré video je najlepšie.