Mám pneumatiku okolo brucha

Ondo1994

:D :D teraz sa smejem, nie ze mam obavu, ved t nepoznám.. Ale ja len tak uvažujem... Veď diskusia ešte nikomu neublížila :D

fmfiain1234

Dobrý deň Ondo1994,
tým zlým spôsobom myslíš JOJO efekt (že sa mi to za chvíľu vráti).
Cvičím 4 krát denne po 10 minút a keď ma bolí krk, dám si konopné mazanie.
Takýmto tempom to zvládam.

Cítim, že máš o mňa obavu, ale moje telo mi povie kedy stačí.
Aspoň v to dúfam.

Ďakujem za ochotu a odpoveď.

Ondo1994

Hm. To je nejaké zvláštne cvicenie ze ta tri dni 2 kila.. Pozor ale aby to nebolo tou zlou formou chudnutia..

fmfiain1234

Dobrý deň ahjajjaj,
ako často sa má používať tá konská masť? Ja som ju pred chvíľou použil a hreje to tak, ako je napísané na etikete.

Ďakujem za odpoveď a ochotu.

fmfiain1234

Dobrý deň ahjajjaj,
našiel som, že sa konská masť dá kúpiť aj v bežnej lekárni. Radšej to skúsim s ňou, ako by som mal čakať dva dni až mi to prejde.

Veľmi pekne ďakujem za odpoveď a ochotu.

ahjajjaj

zaobstaraj si konskú masť, a tým si jednoducho jemne premasíruj krk. Ale môžeš si dať aj uterák do mikrovlnky, zohriať ho, a priložiť na boľavý krk. Cvičiť by si mal postupne, najprv menej, potom viac a je dobré ak je medzi riadnymi cvičeniami, ktoré dajú zabrať 2 dňové rozostupy. Každý druhý deň maj potom iba rozcvičku, alebo sa zameraj na inú svalovú skupinu ako predošlý deň, aby svalstvo malo čas na regeneráciu. Uvoľňujúco pôsobí aj horúci kúpeľ.

fmfiain1234

Dobrý deň Ondo1994,
pred chvíľou som cvičil a rozbolel ma krk. Nepoznáte nejakú dobrú masáž, ktorú by som si mohol urobiť aj sám?
Tú masáž, len tipujem. Skúsim hocičo.

Ďakujem za odpoveď a ochotu.