32r a .... hanba

Príspevok v téme: 32r a .... hanba
Danielushka

Ahojte,
viem, ze si mozno spociatku budete mysliet, ze som divna, ale co uz. Nesudte ma prosim. Skor sa chcem poradit, ci si myslite, ze este mozem byt stastna vo vztahu, mat deti a pod. Ide o to, ze mam 32r a doteraz som panna. Nejako som to doteraz neriesila, studovala som VS, potom som vela pracovala, sportovala atd. Na vztahy nejako nevydalo. S pribudajucim vekom a do toho tato karantena som nejako zacala citit prazdnotu a chcela by som mat partnera, dieta, skratka rodinu. Bojim sa, ze ked poviem chlapovi, ze mam vek aky mam a ma mna zbavovat poctivosti, tak ze utecie. Predsa len sportujem, staram sa o seba.. chlapi mi vacsinou nechcu verit, ze som single a nie este ze som nikoho doteraz nemala. Vzdy sa mi pacili starsi muzi. Chlapi (napr. okolo veku 32 az 35) co by ste si pomysleli, keby vam 32r zena povie, ze je panna? Asi by ste si mysleli, ze je divna, vsak? Este taka dovernejsia otazka - je muz vo veku 35r po fyzickej stranke schopny vobec zbavit zenu poctivosti (pretrhnut blanu), resp. spravit dieta? Myslim tym prve dieta, o chlapov s detmi zatial nejavim zaujem. Dakujem pekne za nazory. Prosim nesudte ma. Niesom nejako veriaca, iba som zanedbala situaciu po tejto stranke.

Dakujem.

martinka090

Podla mna ak najdes niekoho kto ta bude mat rad, tak nebudes mat problem, jasne, ze mu to nevesaj na krk hned po dvoch stretnutiach, ale vsetko postupne.

Ondo1994

Ahoj. S niektorými sa tu už poznám na tomto fóre a vedia ako sme na tom. Ale píšem autorke..
Ja som nato isto. Ale povedal by som to asi takto. Ja to vnímam tak, že je to čudny pocit alebo zvláštny keď si na tomto svete a nikoho nepritahujes, nikto sa po tebe neotoci v meste, na ulici, pretože to si človek všíma. Alebo keď ti niekto do tváre povie že si nesympaticky, hnusný, škaredý... Keď sa vratim dozadu, tak moji spoluziaci sú už ženatý, vydaté a majú deti. Ja nemám. Vzťah je o dvoch ľuďoch a nie o jednom, ak druhý nechce tak musí byť dobrovoľne zmierenie... Niekto takto hľadá cely život a nenájde a popri tom len túži po niečom ako sa hovorí mať rád takého aky som. Každý chce lásku, dotyk, objatie, ale keď to druhý nechcú od teba, čo už..

Každý hovorí že chlap musí byť chlapom. Veď to tak býva. Ale kebyže chlap povie okolo 30 že je panic tak veľa žien by ho nechala, lebo dnes baby chcú len skúsených mužov a nie takýchto.. Je to tak a nech sa niekto nenahneva, ale dnes mladí ľudia nevedia co chcú. Či sex, či kamaratstvo, či hru, či klamstvá..

Libertz

suhlasim s tymi prispevkami predeslymi vacsinou. Teda hlavne s tym ze je to strasne velka rarita. Ale teda v pozitivnom zmysle. Urcite je to vzacnost hlavne pre takych chalanov ci tiez nikoho nemali. A u nas to uz teda rarita nejak neni v dnesnej dobe. Na forach vidim stale take prispevky, kazdy den aspon jeden. Aj takych poznam. Holky teda nie. Ale mal som nedavno docinenia s jednou co vsak bola "religiozna" a teda tiez nic nemala v 24 rokoch... velmi vela spolocneho mimo tohto, aj zivotnych hodnot, aka bola na mna cely cas. Avsak ako sa ke mne nakonec zachovala bolo fakt neskutecne, normalne obrat pomaly o 180 stupnov. Ale nejdem to tu viacej rozeberat. Ja mam 26 a tiez nic. Tiez som dlhsi cas to nejak "neriesil" aj ked mi za tym samozrejme byvalo dost luto, no takmer nic som preto dlhe roky nerobil az do nejakej 23ky dajme tomu. Ak by autorka chcela, alebo nekdo o tomto viacej pokecat nech sa ozve na 19seals94@gmail.com

slobodnemaciatko

Ano, je to problem. Aj ked su muzi uneseni z tvojej blany, panenstvo sa precenuje a niektore s nim kalkuluju.
Tazko povedat, ci im ide iba o sex, ked ju nemas, alebo o blanu a skalp, ked ju mas.
Na vztahy nejak nevydalo? Na vztahy vzdy vyda. Su mozne problemy s muzmi, intimitou, nenaucila si sa byt nesebecka a fungovat v pare, co ti moze casom sposobovat znacne problemy vo vztahu.
Ja som mala vztah uz v skolke.

parazitik

Ja by som napriklad chcela chlapa s malo skusenostami, resp. max 2 partnerky aby mal idealne. Lebo to je aj dost nechutne, ked sa to strieda hore dolu aj zo zdravotneho hladiska, potom maju zeny problem s HPV. Uprimne sa mi hnusia taki chlapi, co mali vela zien, ale na nich to aj vidiet, maju to vpisane v tvari. Takze takemu nedovolim uz vobec nic.
Ja som zoznamky ani neskusala tak naozaj, len som sa registrovala a chvilu si pisala ale s nikym som nenabrala odvahu (a vlastne ani chut) sa stretnut. Bozkavala som sa s viacerymi chlapmi, ale vlastne ani s jednym preto, ze by som chcela, vzdy ma prekvapili, ked ma zrazu zacali bozkavat (to su ludia z realneho okolia, na ktorych som niekde narazila - v skole, praci, kamaratskom okruhu...). A o nieco viac som sa pokusila len s jednym, ale ten ma oklamal, vysvitlo ze je zenaty, takze nic z toho a som rada, ze sa to prevalilo skor, ako by som s nim absolvovala "vsetko". Ale ti chlapi, ktori sa mi naozaj pacia, tak z tych mam strach a aj ked sa o nieco pokusia, tak ja to vyblokujem. Ale to uz je iny problem ktory mam a stale som si s nim neporadila.
Myslim si, ze autorka ma vacsiu sancu na normalny vztah a rodinu ako ja, drzim jej paste.

ehm

Ahoj, nie je to hanba. Ja sám som 31 ročný panic a prísť o to s nejakou pannou by som považoval za super. Síce by sme na prvýkrát možno pôsobili trochu smiešne, ale bolo by to pre mňa romantické spolu nadobúdať skúsenosti.
Ale áno, je možné, že niektorým chlapom by to divné prišlo. Ale na tých sa vykašli, tí nie sú vhodní pre teba. A aspoň vieš, že sú stále aj takí ako ja.
Lucia999Lucia mňa práve baví si písať so ženami o práci, politike, koníčkoch a taká, s ktorou by sa mi dobre písalo, by ma isto dostala von. A to pritom chodím aj pravidelne do fitka. Takže asi bude problém v tom, aký typ mužov si vyberáš.

parazitik

Odpoviem ti od konca. V prvom rade, co to je za "hlupost", ci 35 rocny muz je schopny spravit dieta? Ak nema zdravotny problem, tak chlap vie dieta spravit aj v 70tke. A ci je schopny "pretrhnut blanu"? Co si myslis, ako to tam vyzera? To nie je betonova zatka. A mozno si si to uz aj sama tam odstranila, ak napr. pouzivas tampony a ine veci. Ako nechce sa mi verit kolko mas rokov, ked sa toto pytas.

No a k prvej casti. Ja mam podobny vek, nemam vztah a ani som nemala, taky skutocny vztah. U mna je to trochu iny problem preco, prezita trauma. A tiez ma nebavi vysvetlovat niekomu, ze preco som sama. Chlapi mi nechcu verit, ze som sama a nechapu to. A napadnikov mam velmi vela, ale drvivej vacsine ide aj tak o to jedno. A ked sa mi niekto pokusa citovo priblizit, tak to je tiez pre mna problem a mozno este vacsi. Proste, ked sa prilis ku mne chlap chce priblizit, tak utekam. A nehanbim sa za to aka som, ani trochu. Skor ma to trapi, ze by som si chcela tiez jedneho dna zalozit rodinu, ale neviem, ci niekedy prekonam svoje bloky. Takze napisat ze 32r a hanba, no dievca zlate, ty mas problemy so sebavedomim asi. Ved keby si chcela, tak si to mozes hocikedy s niekym rozdat a mas po probleme, nie? Keby bol moj problem takto jednoduchy, hmm. Ty nemas vlastne ziaden problem, len potrebujes stretnut toho praveho a tomu to bude jedno, vlastne mozno bude aj rad, ale divna mu urcite neprides.

Varus

Ahoj milá zakladateľka témy.

Viem o čom píšeš, presne tieto stavy prídu na človeka, keď nemá aktuálne čo robiť a pofľakuje sa hore dole po dome, byte a už nevie čo od nudy robiť. Ja som mal asi na tri dni tiež takéto stavy pred cca 2-3 týždňami.

Nemal som čo robiť, nudil som sa, tak mi zase začalo vŕtať hlavou, že by som sa zoznámil s nejakým dievčaťom a preto som si založil Badoo, ale táto idea ma skoro hneď prešla. Badoo som vymazal a zase som začal robiť veci, ktoré ma bavia, aj keď som teraz v podstate len doma.

Ja idem mať začiatkom Mája 27 rokov a taktiež som ešte nemal vzťah a ani sex. Jediné čo som zažil bolo počas základnej a strednej, kde som mal asi 4 frajerky s ktorými to bolo len o jednom, chodenie vonka za ručičku na prechádzku a olizovanie sa, ale inak vôbec nič.

Taktiež, keď sa niekomu zdôverím, že som nemal vzťah, tak mi nechce veriť alebo sa čuduje, pretože si myslia, že vyzerám dobre a s týmto by som nemal mať problém vôbec, ale opak je pravdou. Takže veľmi dobre viem ako sa cítiš.

Neboj prídu zase dni, keď prejde zákaz vychádzania, zase začneš chodiť medzi ľudí, či do roboty a bude dobre :)