Ahojte,
viem, ze si mozno spociatku budete mysliet, ze som divna, ale co uz. Nesudte ma prosim. Skor sa chcem poradit, ci si myslite, ze este mozem byt stastna vo vztahu, mat deti a pod. Ide o to, ze mam 32r a doteraz som panna. Nejako som to doteraz neriesila, studovala som VS, potom som vela pracovala, sportovala atd. Na vztahy nejako nevydalo. S pribudajucim vekom a do toho tato karantena som nejako zacala citit prazdnotu a chcela by som mat partnera, dieta, skratka rodinu. Bojim sa, ze ked poviem chlapovi, ze mam vek aky mam a ma mna zbavovat poctivosti, tak ze utecie. Predsa len sportujem, staram sa o seba.. chlapi mi vacsinou nechcu verit, ze som single a nie este ze som nikoho doteraz nemala. Vzdy sa mi pacili starsi muzi. Chlapi (napr. okolo veku 32 az 35) co by ste si pomysleli, keby vam 32r zena povie, ze je panna? Asi by ste si mysleli, ze je divna, vsak? Este taka dovernejsia otazka - je muz vo veku 35r po fyzickej stranke schopny vobec zbavit zenu poctivosti (pretrhnut blanu), resp. spravit dieta? Myslim tym prve dieta, o chlapov s detmi zatial nejavim zaujem. Dakujem pekne za nazory. Prosim nesudte ma. Niesom nejako veriaca, iba som zanedbala situaciu po tejto stranke.
Dakujem.