32r a .... hanba

Príspevok v téme: 32r a .... hanba
Danielushka

Ahojte,
viem, ze si mozno spociatku budete mysliet, ze som divna, ale co uz. Nesudte ma prosim. Skor sa chcem poradit, ci si myslite, ze este mozem byt stastna vo vztahu, mat deti a pod. Ide o to, ze mam 32r a doteraz som panna. Nejako som to doteraz neriesila, studovala som VS, potom som vela pracovala, sportovala atd. Na vztahy nejako nevydalo. S pribudajucim vekom a do toho tato karantena som nejako zacala citit prazdnotu a chcela by som mat partnera, dieta, skratka rodinu. Bojim sa, ze ked poviem chlapovi, ze mam vek aky mam a ma mna zbavovat poctivosti, tak ze utecie. Predsa len sportujem, staram sa o seba.. chlapi mi vacsinou nechcu verit, ze som single a nie este ze som nikoho doteraz nemala. Vzdy sa mi pacili starsi muzi. Chlapi (napr. okolo veku 32 az 35) co by ste si pomysleli, keby vam 32r zena povie, ze je panna? Asi by ste si mysleli, ze je divna, vsak? Este taka dovernejsia otazka - je muz vo veku 35r po fyzickej stranke schopny vobec zbavit zenu poctivosti (pretrhnut blanu), resp. spravit dieta? Myslim tym prve dieta, o chlapov s detmi zatial nejavim zaujem. Dakujem pekne za nazory. Prosim nesudte ma. Niesom nejako veriaca, iba som zanedbala situaciu po tejto stranke.

Dakujem.

Boogie

Neviem ci si to uvedomujes, ale vyznam slova "divna" by som skor nahradil slovom ojedinela, vynimocna. V dnesnej dobe najst zenu ako si ty je nieco podobne, ako objavit perlu na dne hlbokeho oceanu.
Nikdy sa neporovnavaj s inymi, bud si vedoma samej seba.
Som natom podobne ako ty, a vnimam to skor ako prirodzeny prejav mojho bytia. Nesmierne si toho vazim, a zaroven mam plnu zodpovednost za svoje rozhodnutie s kym som ochotny moje male tajomstvo zdielat.

cvk

@Lucia999Lucia, absolútne s tebou nesúhlasím, existujú aj chlapi s ktorými sa dá debatovať aj o iných veciach ako je fitko a sex, možno v tvojom svete nie, ale v tom reálnom sa naozaj nachádzajú :) Len vy zvyčajne pozeráte len na (väčšinou) prihlúple kopy svalov, ktoré sú mimochodom rovnako fake ako celý instagram... Ale nemyslím si že zrovna toto je prípad dievčeniec čo sem písali, pretože ak by bol tak by už dávno panny neboli, takže ja sa o ne vôbec nebojím, dôležité pre ne bude hlavne otvoriť sa spoznávaniu nových (normálnych) chlapov a nepochybujem o tom že sa im to podarí :)

Lucia999Lucia

No mne napadlo, ze baby ani nebudu mat lahke s niekym sa zoznamit... napr. dam svoje skusenosti: na zoznamkach pokial sa nebudete bavit s chlapmi o sexe, tak vam po case prestanu odpisovat. tzn. von ich nevytiahnete. Chlapov nebavi napr. 3 dni, tyzden, mesiac pisat si o pocasi, kto co studoval, kde pracuje, nazory na politiku atd... oni sa potom zacnu nudit a prestanu odpisovat. Proste ich potrebujete namotat a to recami o politike sa vam asi nepodari. Vo fitku ani nehovorim, chlapi su nadrzani uz z principu a pri sporte sa to znasobuje... cize to budete mat tazke podla mna.. jedine teoretizovat aky je sex super, co sa vam paci a ked pride na lamanie chleba tak s pravdou von.. a tam sa uvidi, ci ten chlap za nieco stal. ale to bol iba moj pohlad na vec.

cvk

Ahoj, na vzťahy nikdy nie je neskoro :) Určite nie si divná, každý žije svoj život tak ako uzná za vhodné a ty si šla takouto cestou, je to úplne v poriadku. Len taká malá rada, ak bude chlap znepokojený, znechutený alebo nejako inak pobúrený tým že si ešte nikoho nemala, tak na takého sa rovno vyser :) Chlap, ktorý bude naozaj za niečo stáť ťa bude brať, rešpektovať a akceptovať takú aká si... A k tej dôvernejšej otázka... Chlapi okolo tých 30-35 sú na vrchole svojich síl, či už po mentálnej alebo fyzickej stránke :) o toto by som sa naozaj nebál :)

Patrikq

Oooo v 32 a 26 panny , to v dnesnej dobe je vzacnejsie ako jednorozec, ked v 14 je tazke najst pannu. Podla mna je to absolutne super, vzdy by som chcel radsej takuto , ako co predomnou mala zena 30 chlapov. Podla mojho osobneho nazoru toto nie je hanba ale vysada . Hanba je pre mna ked ma dievca 18 a 20 sexualnych partnerov. Takze vy dve dievcata za mna ste super.

hrncarka

...myslim si, ze to nie je hanba a ked natrafis na spravneho chlapa, tak si to bude vazit, ze si taka baba aka si a ze nie si nejaka cundra, ktora dala kazdemu...

Josipe

Ahoj. Niekedy sa to proste tak stane. Životné okolnosti, situácie, malo príležitosti na spoznanie niekoho, malo času ma vzťahové záležitosti. Ja mam 26 a tiež som ešte nikdy nikoho nemala. Žiadne rande, žiaden bozk, žiaden sex. Urcite by som niekoho chcela ale biologické hodiny mi zatiaľ netikaju. Sú dni keď plačem, cítim sa veľmi osamelá, nechcena a nepochopena. Ten pocit keď aj tvoje mladšie sestry mali priateľov a ty stále nič je hrozný. Tazko to aj opísať. Povieš si ze asi nie je niečo s tebou v poriadku. A potom sú dni kedy si hovorím ze mne je vlastne takto dobre. Bojím sa ze už si ani nikoho nenájdem. Čím je človek starší tak tým sa mu horšie nadväzujú vzťahy s novými ľuďmi. Už som sa so svojím stavom začala aj zmierovat. Ja ti neporadím s tým na čo si sa pýtala, ale aspoň vieš ze je tu aj niekto ďalši s takýmto problémom.