Čo robiť, ak doktor nie je ochotný vyskúšať žiadnu liečbu na poruchu sexuálnej funkcie, ktorú mi spôsobil predchádzajúci lekár?

Príspevok v téme: Čo robiť, ak doktor nie je ochotný vyskúšať žiadnu liečbu na poruchu sexuálnej funkcie, ktorú mi spôsobil predchádzajúci lekár?
Withered Soul

Trvá to už 7 rokov a nelepší sa to. Hormóny sú všetky normálne, Urológ nevidí žiadne abnormality. Tlak normálny, nie som tučný. Cukor v norme. Mám vysoký prolaktín, ale stále je to v rámci normy.

(V podstate príčina neznáma).

Psychogénne to tiež nebude - necítim sa škaredý/nesebavedomý/nestresujem z pohlavného styku/mám problémy aj pri samotnej masturbácii/nemám pocity viny.

Začalo to keď, mi doktorka predpísala isté lieky. A k tomu sa mi začali veľké výkyvy nálad, tak som to radšej vysadil, ale vedľajšie účinky zostali. Libido bolo spočiatku užívania liekov nezvyčajne vysoké na môj vkus, ale na to som si nesťažoval. A potom po roku vysadení liekov, prišiel niečo ako crash a mám dysfunkciu. Čo robiť, ak doktor nie je ochotný vyskúšať žiadnu liečbu na poruchu sexuálnej funkcie, ktorú mi spôsobil predchádzajúci lekár? Výkyvy nálady sú už tiež len epizodické, predtým som bol non-stop naštvaný a zúrivý.

Skúšal som v priebehu rokov zmenu stravovania, cvičil som cardio, bral som zinok, vitamíny, antioxidanty, relaxačné cviky (mindfulness a pod.) a nič.

Po rokoch už je jasné, že samo sa to neupraví, tak čo robiť, keď doktor proste povie "nemôžem nič robiť" a ani nič neskúsi?