Kazdodenne bolesti hlavy

Príspevok v téme: Kazdodenne bolesti hlavy
Ella-6

Ahojte od porodu cisarskym rezom som mala bolesti hlavy kazdy jeden den po dobu 8 mesiacov .... skoncila som v nemocnici kde som mala vsetko vporiadku. K bolestiam hlavy mam aj tocenie hlavy a zavrate pltom samozrejme mi je celkovo nevolno...uzivam uz kvoli tomu antidepresiva pretoze to neni sranda ...pomohli mala som asi dva mesiace teraz klud stale ich uzivam no bolesti a tocenie hlavy sa zas vratili uz druhh tyzden ...je to ore mna tazke fungovat pri dieťati. Vkuse som na tabletkach od bolesti. Caka ma aj elektronystagmografia testy na rovnovahu atd vk februari ... ja neviem co uz robit nebavi ma takyto zivot ... zase upadam do depresii z toho ... cele zle ..povedzte mi co mam robit ..mala som rehabky na chrbtixu ..teraz necvixim zacnem znova aj ked neverim ze by mi to malo pomoct nejak . Dakujem ...za kazdu radu .

Almarinos

ja si myslim ze ano. ked ti to neda spravit. mozes aj sama.
Este mam taku podotazku predsa len - tie bolesti hlavy zacali hned po porode, alebo zacali az s odstupom 1-2 dni.? Lebo kebyze zacali s tymto odstupom, tak urcite by som sa dal na to vysetrit, bolo by to pravdepodobnejsie. Ale napis, ako to bolo.

Almarinos

Na tvojom mieste by som si dal vyšetriť z krvi hodnotu ASLO. Keď je to vysoké, môžeš mať v tele vysoké hodnoty protilátok proti streptokokom. Keď ti to vyjde takto vysoké (viac ako 200), je to jasné, mali by ti dať penicilínové antibiotikum a hlava by mala prestať bolieť.
Toto vyšetrenie si môžeš dať urobiť aj sama, stojí to asi 5-7 Eur. Potom s tým treba ísť k lekárovi.
keď pôjdeš ráno nna vyšetrenie, ešte v ten istý deň máš výsledok. V laboratóriu v miestnej poliklinike ti zoberú krv aj bez tvojho lekára.

ahjajjaj

Ella, dievčatko moje zlaté. Najkrajšie obdobie Tvojho života Ti uberá depresia. Znakom depresie je aj neschopnosť koncentrácie a vyčerpanosť. Pokiaľ Ťa hlava bolí pri spánkoch a na vrchu, či od čela, to je z vyčerpanosti a z únavy. Ak Ťa bolí v záhlaví, je to od krčnej chrbtice. Mali by Ti zvýšiť dávku antidepresív, aby si sa cítila lepšie. Skús si trochu oddýchnuť aj Ty, kým dieťatko spinká.

Ella-6

Almarinos ano niekedy ked tie bolestj su moc silne tak nedokazem sa sustredit ani si nic zapametat a taka som divna ale mri som mala vporiadkh a chodim aj k neuropsychologovi a ten vylucil ze by som mala daco s mozgom.

Almarinos

mna len napadlo ze by to mohla byt infekcia a treba to potom. preliecit antibiotikami.
A mas vacsie problemy a koncentraciou?

Ella-6

Almarinos práveze ani nie na čele.. To len niekedy trochu ale skôr ma bolia spanky a okolie usi a yo yadu hlava ako je krk tak tam všade až do hora do stredu hlavy