Má záujem o vzťah? ..

Príspevok v téme: Má záujem o vzťah? ..
hellriser

Rád by som vedel váš názor na túto moju situáciu ;) ..
... nedávno som sa stretol po asi 7 rokoch s jednou známou, predtým sme sa nikdy nejako spolu nebavili. No asi pred mesiacom som jej napísal len tak, prehodili sme pár správ, potom pár dní nič.. potom som jej znova napísal zas sme si chvíľu písali a ona navrhla že by sme sa mohli niekedy stretnúť. Povedal by som, že je dosť hanblivá.
Správy som inicioval skôr ja, ona odpovedala skôr len tak jednou vetou, tak som to bral tak, že proste nemá záujem.. ale aj napriek tomu som ju pozval von, len tak na prechádzku mestom.. neváhala a pozvanie prijala.
Na prechádzke skoro neustále rozprávala, celkom sme sa aj dobre bavili, odprevadil som ju pred byt, rozlúčili sme sa len pozdravom a povedala, že si to môžme niekedy zopakovať... Bolo to také bez dotykov a bozku z toho dôvodu že teraz je tá korona a ona má doma chorého otca takže nevedel som či môžem a nechcel som ju nijako prípadne ohroziť.
Asi po hodine od stretnutia mi od nej prišla správa, že je rada že sme sa stretli s že dúfa že si to niekedy zopakujeme... Lenže teraz, keď som sa snažil s ňou si písať tak zas je to len o tých chladných správach :/ .. ja som sa s ňou cítil fajn a teraz neviem na čom u nej som.. síce som neplánoval s ňou nič viac, ale nejak som sa na tom stretku namotal ..

dratha87

cakaj ako sa to bude vyvijat, skus ju mozno zase zavolat niekam na osobne stretnutie ak sa bude dat a uvidis ako sa bude spravat

hellriser

Tak nie tak úplne, samozrejme rozprával som aj ja, pýtal som sa jej nejaké veci a podobne.. ale myslím si, že rozprával viac než ja :D .. nie žeby som nechcel, ale nechcel som jej skákať do reči a stopnúť jej myšlienku..

hellriser

Neviem, možno som to blbo opísal, ale nepríde mi ako zlý človek.. na stretnutí som ju nespoznával, lebo pre mňa vždy znamenala tichú uzavretú osobu aj v správach tak vystupuje, že veľa toho nenapíše.. ale na stretnutí to bol opak toho čo som napísal.. nechám to na viac stretnutí a uvidím :)..
.. ja sa označujem tiež za introverta, možno aj preto mi jej spoločnosť tak vyhovovala... pred stretnutím som sa obával toho, že to bude len tichá prechádzka, ale v podstate som sa skoro nedostal ani k slovu :D ..

slobodnemaciatko

Zohrievam sa za mobilom/pc asi tak ako aj ty ;-)
Pisem niekde, ze s nou nemozes nic mat??
7 rokov si ju neriesil, napisal si jej len tak, tak neviem, co zrazu stresujes.
No, ked myslis, ze je dobre sa viazat na niekoho chladneho, rob, ako uznas za vhodne, len aby si nebol sklamany. Vrucna zena by ta zahriala viac. Tot moj nazor. Si sa pytal.

hellriser

Ďakujem vám za vaše názory.. až som si uvedomil, že zbytočne si s týmto robím starosti.. možno to chce fakt len ten čas :)..

...@slobodnemaciatko, tak prepáč nevedel som, že po 7 rokoch s ňou nemôžem nič mať... a hlavne keď ani nevieš aký bol dôvod toho prečo som ju tak dlho nevidel.. zima je možno tebe keď sa potrebuješ zohrievať doma za mobilom/PC ;)..

Libertz

podla mna ma zaujem len tomu musis dat cas. Aj ked ti sama takto tvrdi ze si to mate zopakovat... neviem co riesis. Co sa tyka takeho nijakeho odpisovania, mozes sa jej nato opytat, ale asi zrejme bude typ co sa jej nechce nejak vypisovat ale nechavat len na osobne stretnutie.