mne sa kamošky smejú, že som paranoidná, ale ja by som bez prilby deti nepustila ani na krok, keď idú na bicykel, či kolieskové korčule
Prečo nosiť prilbu, aj keď nemusíte? Toto by vás mohlo presvedčiť
Kolko taka detska prilba vychadza?
ja som deťom kúpila parádne prilby na cyklospeciality.sk a našťastie ich veľmi radi nosia
prilba môže zachrániť život, deti by som bez nej nepustila
syn si túto prilbu- www.cyklospeciality.sk vybral sám a odkedy dorazila, tak ju svedomite nosí ako na bicykel, tak aj na kolobežku a korčule
u nás je prilba povinná výbava pre všetkých členov rodiny - starší by mali ísť madým príkladom
aj na moterke sa nosi prilba, ma sa aj na bicykli, nie raz zachranila cyklistovi zivot. zdravie ma clovek len jedno, tak si ho treba chranit
mne sa niektore prilby pačia, su štylove. teraz sa mi velmi pači skladacia čierna prilba a chcela by som si ju kupit. Mate ju niekto?
prilba je z dovodu bezpečnosti. Preto ju treba davat nielen detom, ale aj dospelym
ochrana je urcite prvorada, an tom netreba ani setrit :) ja som si aj chranice kupila :D
Prilba je veľmi dôležitým bezpečnostným prvkom na ochranu hlavy. Viac či menej sa využíva pri rôznych športoch, napr. pri lyžovaní, bicyklovaní, korčuľovaní,... Ale tiež pri výkone povolania ako je hasič, stavebný robotník, lešenár, baník a pod. Nie vždy a všade je nosenie prilby povinné. Väčšina zdravotníkov však nosiť prilbu dôrazne odporúča.