prilbu jednoducho treba vždy
Prečo nosiť prilbu, aj keď nemusíte? Toto by vás mohlo presvedčiť
tiež používame detskú prilbu
Bez prilby by som deti na bicykel nepustila, obe majú prilby značky woom, sú funkčné, ľahké a navyše aj dobre vyzerajú.
tu som deťom kúpila na narodeniny krásne prilby, radosť nosiť
www.cyklospeciality.sk
co sa tyka deti, tak tam bud podla mna chce ist na bicykel a bude mat prilbu alebo proste nepojde. stat sa moze vselico a v tejto otazke by som teda o tom ci si ju da aleno nie vobec nediskutovala
Ja vo svojich 55 rokoch nosím prilbu aj na hrádzu, keď sa idem previesť . Niekorí tam totiž jazdia dosť rýchlo a nedisciplinovane, takže bezpečnosť je dôležitá
preco by si predavala prilbu, ktora ti vyhovuje?
Detom prilbu treba dat. Nech si mysli kazdy kto chce co chce, ale tak sa vie predist takym hroznym urazom ze az.
mňa vnuk presviedčal, že prilbu nepotrebuje, a že mama mu dovolí jazdiť bez nej...samozrejme si vymýšľal, fiškús malý :D bez prilby by som ho veru na bicykel, ani kolobežku nepustila. On môže byť opatrný, ale čo iní účastníci cestnej premávky??
kúpila som túto www.cyklospeciality.sk a stála 60 eur. Výhoda je, že ju potom môžte ešte dobre predať , pretože o tieto kvalitné je stále záujem
Prilba je veľmi dôležitým bezpečnostným prvkom na ochranu hlavy. Viac či menej sa využíva pri rôznych športoch, napr. pri lyžovaní, bicyklovaní, korčuľovaní,... Ale tiež pri výkone povolania ako je hasič, stavebný robotník, lešenár, baník a pod. Nie vždy a všade je nosenie prilby povinné. Väčšina zdravotníkov však nosiť prilbu dôrazne odporúča.