Chcela by som sa vás opýtať na skúsenosti s ketogénnou diétou. Aké máte skúsenosti, či sa vám darí držať plánu, na čo si treba dávať pozor, čo nepodceniť a koľko sa vám podarilo schudnúť. Ďakujem veľmi pekne. Vyzerá to veľmi zaujímavo etipy.sk
Ketogénna diéta
Ahoj. Chcem sa opytat ze ked uz takto sa stravujes nejaku dobu, tak kolko vlakniny za den jedavas?
Ahoj, nízkosacharidovo sa stravujem už cez 3 roky a je to jediný spôsob, akým sa mi konečne podarilo schudnúť (-27kg). Nedám na ňu dopustiť. :) Nie je to však diéta, tak by som to nenazvala. Je to skôr životný štýl... Okrem toho, že som schudla a udržujem sa, tak rovnako v dobrom môžem hovoriť aj o tom, že sa mi napravila pleť, vlasy sú pevnejšie a v neposlednom rade sa mi upravila aj menštruácia. Dokonca sa ňou lieči aj neplodnosť...
Inak mám aj vlastný insta blog s celkom peknou komunitou už, kde pravidelne pridávam takéto receptíky, ktoré sú samozrejme mnou odskúšané a všetky fotky sú autentické a reálne priamo odomňa. :-) Kľudne si ho pozri , môj nick je chutne_a_fit. Možno ťa niečo inšpiruje. Je tam aj moja premena. :) A ak by si mala nejaké otázky kľudne mi napíš. poradím čo môžem. :)
Zalezi kolko bielkovin. Pretoze najviac z celkoveho denneho prijmu mame mat sacharidy. Taka je realita.
Možno by sa to dalo skombinovať.. tú špeciálnu stravu plnú bielkovín a k tomu pohyb, vodu rada pijem, to nie je problém a aj sa hýbem pri ďeťoch celkom dosť :)
Ahoj. Ja osobne to neodporucam. Nemam to samozrejme vyskusane. Ale skor sa treba zameriat na zdravy zivotny styl: vyvazena pestra strava, pozitivne myslenie, pohyb a dostatok spanku. A urcite nezabudat na pitny rezim :-)