Ketogénna diéta

ChutneaFit

Ahoj, nízkosacharidovo sa stravujem už cez 3 roky a je to jediný spôsob, akým sa mi konečne podarilo schudnúť (-27kg). Nedám na ňu dopustiť. :) Nie je to však diéta, tak by som to nenazvala. Je to skôr životný štýl... Okrem toho, že som schudla a udržujem sa, tak rovnako v dobrom môžem hovoriť aj o tom, že sa mi napravila pleť, vlasy sú pevnejšie a v neposlednom rade sa mi upravila aj menštruácia. Dokonca sa ňou lieči aj neplodnosť...

Inak mám aj vlastný insta blog s celkom peknou komunitou už, kde pravidelne pridávam takéto receptíky, ktoré sú samozrejme mnou odskúšané a všetky fotky sú autentické a reálne priamo odomňa. :-) Kľudne si ho pozri , môj nick je chutne_a_fit. Možno ťa niečo inšpiruje. Je tam aj moja premena. :) A ak by si mala nejaké otázky kľudne mi napíš. poradím čo môžem. :)

kocere

Možno by sa to dalo skombinovať.. tú špeciálnu stravu plnú bielkovín a k tomu pohyb, vodu rada pijem, to nie je problém a aj sa hýbem pri ďeťoch celkom dosť :)

Sarah221

Ahoj. Ja osobne to neodporucam. Nemam to samozrejme vyskusane. Ale skor sa treba zameriat na zdravy zivotny styl: vyvazena pestra strava, pozitivne myslenie, pohyb a dostatok spanku. A urcite nezabudat na pitny rezim :-)