Aktívny home office: cvičenie od stola a ďalšie tipy

Táto diskusia patrí k článku: Aktívny home office: cvičenie od stola a ďalšie tipy
Aktívny home office: cvičenie od stola a ďalšie tipy

Z dôvodu rôznych vládnych opatrení trávime v tomto náročnom období oveľa viac času doma. Je pochopiteľné, že zásahy do každodennej rutiny môžu vyvolať stres či pocit úzkosti. Mnoho ľudí pretransformovalo svoje domovy aj na „kancelárie“.

Perilka

spravim si svoju pracu a potom si pojdem zabehat. Po celom dni sedenia v kancelarskej stoličke to moje telo potrebuje

mat_ka

Aj v práci aj doma mám dovolím si tvrdiť, že kvalitnú stoličku, ale aj tak pokiaľ sedím celý deň, cítim to. Musím si robiť prestávky, že sa aspoň kúsok prejdem hore dole alebo sa ponaťahujem.

Novino

doma som si zariadila pracovnu, kupilas om si moderny stol a modernu kvalitnu ortopedicku kancelarsku stoličku a vždy po práci si chvilku zacvičim, aby som sa aspon trochu hybala

bianca.pp

suhlasim a tiež sa priklaňam k teorii, že podla mna je ovela lepšie a zdraviu prospešnejšie sediet na kvalitnej stoličke , než cvičit v pracovnej dobe

lienerka55

ja cvicim uz par rokov ale cez lockdown to bolo horsie sa donutit a homeoffice sposobil na mojej vahe 3kila plus

Fifichang853

www.bestsmartservices.com

You can make full use of the features of hypertext links, network interaction, and dynamic updates. Select and link the most valuable information, knowledge and resources on the global Internet in your "Non-stop Online Navigation"; you can also record and publish your personal work process, life story, thought history, flashing inspiration, etc. in a timely manner, Give full play to your personal unlimited expressive power; you can also meet friends with Wen, meet and gather friends for in-depth communication and communication.