Osamelosť - taký nápad

Príspevok v téme: Osamelosť - taký nápad
Trolli

Ahojte.
Je tu hrozne veľa príspevkov ľudí, ktorí sa cítia osamelí, sú introverti, nemajú veľa kamarátov, prípadne nikoho, s kým by len tak pokecali, či už o vážnych veciach, alebo o tých bežných každodenných.

Ja mám 25 rokov, nikdy som nemala veľa kamarátok, vždy som ťažko zapadla do kolektívu, nikdy som nemala s kým podnikať veci :) veľakrát som sa cítila osamelá, hrozne ma to trápilo.. aj napriek tomu, že som priateľská a celkom milá povaha (až na občasný sarkazmus) :) no je pravda, že ľudí okolo seba si vyberám a som za kvalitu ako kvantitu...

No ale k veci.. dostala som taký nápad.. :) ak sú medzi vami ľudia, ktorí by mali záujem zoznámiť sa (v rámci kamarátstva) s podobnými ľuďmi, alebo by chceli len tak pokecať, vytvorili by sme na FB skupinový chat, kde by sme sa viacerí takýto ľudia spojili :) napíšte mi mail na carrotka@centrum.sk (keďže viem, že tu neradi ľudia nechávajú kontaktné údaje) a dohodneme sa.. uvidíme koľko nás bude.. :) ahojte a majte pekný deň :)

ViktoriaZV

Prepáč Trolli, ale musela som. Túto tému si tu založila už 3x.

Tu: forum.zdravie.sk

Ešte bola jedna, ale tú neviem dohľadať, na tú som reagovala aj ja a aj na tvoj mail ktorý tam bol. Odpoveď žiadna a to písali aj ostatní, že im neodpovedáš, tak načo je toto dobré? Robíš si len srandu?

Ak nie, tak mám pocit, že tu je problém niekde inde a nie ako ty tvrdíš, že za to môže malá dedinka.

Alan89

Trolli ,aj nam prezradis kolko ludi ti napisalo?uprimne som velmy zvedavy kolko (osamelych)ludi aj nieco spravi aby to zmenilo.Mimochodom odvazne a spravne od teba nieco taketo.

Trolli

matriska máš pravdu, problémov je viacero :) napríklad sa mi kamošky rozliezli po Slovensku, alebo sú v inej krajine.. alebo majú už deti a rodiny.. som z malej dediny, kde nemám rovesníkov.. neviem, či tu mám všetko dopodrobna rozoberať a vysvetľovať?

Ja som založila túto tému s dobrým a jasným úmyslom nájsť ľudí, ktorí by chceli občas kamarátsky pokecať, nadviazať nové kontakty.. nič viac a nevidím na tom nič divné :)

slobodnemaciatko

Jaj, ty si to myslela takto, tak prepac. Ja ze si nerozumies s ludmi. Aj v tom pripade by to bolo v poriadku, len mi prislo vtipne, ze ak by si si s nimi nerozumela, chces to aj tak skusit formou chatu.
Aj tak dakujem, ale nie. Nie som typ na skupinove keci.

Aksuram76

Trolli je to skvelý nápad. Škoda ze mam už po 40ke a nezapadám do vašej vekovej kategórie. Inak by som sa hneď pripojila. A nenechaj sa odradiť. Držím palce aby vás tam bolo co najviac.

Trolli

slobodnemaciatko v poriadku, veď ja ťa k ničomu nenútim :) vieš, to že je niekto introvertný neznamená. že je hneď zlý človek.. tí, ktorí to chápu sa v tom možno nájdu.. človek je milý k ľuďom, aj pokecá, prehodí pár slov.. ale možno nepije, nefajčí, nikam nechodí, nevie nájsť ľudí, ako je on sám.. neviem prečo by sa malo vylučovať to, že som priateľská povaha s tým, že neviem zapadnúť napríklad do školského kolektívu.. nesúď ľudí na základe domnienok prosím, nepoznáš ma :)

slobodnemaciatko

:-DDD no to je uplne "uzasne", ze niekto, kto cely zivot nezapadol do kolektivu-medzi ludi sa povazuje za priatelskeho cloveka a celkom milu povahu a doteraz nepochopil, ze na vine nebudu asi ti ostatni.
Nie, dakujem. Nemam zaujem, lebo je uplne jedno o aky pokus o kontakt ide s clovekom, ktory neznesie nikoho len seba.